pályán a DEAC és az MVFC

2021.11.21. 08:59

Igen nehéz idegenbeli túrák előtt a futsalosok

A Berettyóújfalu a hírös városban, a DEAC az Aramis otthonában lép pályára.

Faragó Lajos (fehérben) és csapata Budaörsre látogat | Fotó: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

Mindkét hajdú-bihari férfi élvonalbeli futsalgárdára idegenbeli mérkőzés vár a bajnokság 12. fordulójának hétfői játéknapján. A nehezebb feladat talán az MVFC Berettyóújfalura vár, hiszen Rábl Jánoséknak a bajnoki második, bombaerős Kecskemét otthonában, a Messzi István Sportcsarnokban lesz jelenésük 19 órától. Eddig elég gyenge novemberük van az újfaluiaknak, hiszen előbb idegenben 6–5-re kikaptak a TFSE-től, majd hazai pályán az újpestiek előtt is fejet kellett hajtaniuk, az a mérkőzés 5–4 lett a fővárosiak javára. Ebből is látszik, hogy ráférne a sikerélmény Trencsényi János alakulatára. A mérkőzést élőben közvetíti majd a kecskemétiek hivatalos YouTube-csatornája.

Kiváló formában

A Debreceni Egyetem futsalosaira sem vár könnyebb feladat hétfőn 19.30-tól az Aramis otthonában. Elek Gergő alakulatának utolsó pár meccse egy hullámvasútra hasonlított, de legutóbb hazai pályán 2–0-ra verték azt a TFSE-t.

Faragó Lajos (fehérben) és csapata Budaörsre látogat | Fotó: Napló-archív

Az Aramis kiváló formának örvend, legutóbb a listavezető Haladást győzte le otthon, így a debrecenieknek nagyon nehéz dolguk lesz, ha ponttal, vagy pontokkal a zsebben akarnak visszatérni Budaörsről.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában