DVSC-DEAC

2021.11.22. 12:20

Huszonegyet lőttek a debreceniek a cigándiaknak

Kiütéses győzelem.

Fotó: DEAC

A DVSC-DEAC női futballcsapata betegségek és sérülések miatt foghíjas kerettel tudott kiállni a Cigánd elleni hétvégi bajnokira. A problémák ellenére kötelező győzelem előtt álltak Krascsenics Csilla tanítványai, hiszen az ellenfélnek tíz meccs alatt nem jött össze a pontszerzés sem. A debreceniek már az elejétől fogva kezükbe vették az irányítást, sorra dolgozták ki a lehetőségeket – írja a deac.hu. A dominanciának hála szűk tíz perc alatt négygólos előnyre tettek szert a hazaiak. A folytatásban is főleg a cigándiak térfelén zajlott a játék, a vendégekre óriási nyomás nehezedett. Az első félidő derekán Pintér Petra harmadik találatával már 7-0-ra vezetett a DVSC-DEAC, a szünet előtt pedig tovább hízott a fór.

A legnagyobb izgalmat az jelentette az összecsapáson, hogy melyik debreceni játékos nyeri a házi góllövőversenyt.

Végül ebben a tekintetben Pintér és Kovács Krisztina lett a befutó, mindkét labdarúgó ötször ünnepelhetett. Ahogy azt sejteni lehetett, a házigazdák kiütötték a cigándiakat, a 21-0-s sikernek hála javult a gólarányuk is. A következő fordulóban jóval nehezebb dolguk lesz, ugyanis a Kész-St. Mihály FC otthonában fognak vizitálni.

NB II Keleti csoport 12. forduló

DVSC-DEAC-Cigánd SE 21-0 (9-0)

gólszerzők: Pintér P. (3., 17., 23., 64., 86.), Gajzágó (5.), Kajári (8., 73., 76.), Mucsi (9., 58., 61., 78.), Kovács K. (12., 34., 50., 68., 79.), Komlós (28.), Borsi (80., 86.)

A DEAC összeállítása: Oláh – Kajári, Kiss B., Rák, Komlós – Kovács K., Gajzágó (Keczán 63.), Fodó (Borsi 46.) – Mucsi, Pintér P., Hardon (Tóth L. 46.). Vezetőedző: Krascsenics Csilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában