DEAC

2021.11.06. 13:04

Győzelemre készülnek a debreceni kosarasok

Tóth Ádám után Djordje Drenovac is visszatérhet a DEAC-ba.

DEAC kosárlabda edzés

Fotó: Napló-archív

Az Oroszlány együtteséhez látogat a DEAC-Tungsram kosárlabdacsapata az NB I. A 9. fordulójában. A szombaton 18 órától kezdődő találkozón Milenko Topics alakulata egy győzelemmel megerősítheti pozícióját a dobogón, míg egy vereséggel visszacsúszhat a középmezőnybe. A cívisvárosiak a legutóbbi fordulóban a Zalaegerszeg legyőzésével feledtetni tudták a Körmend és a Kaposvár elleni vereségeket, így bizakodva várhatják a találkozót. A sérültek közül a legutóbb már visszatérhetett a center Tóth Ádám, további jó hír, hogy a csapat egyik vezére, Djordje Drenovac is teljes értékű munkát végzett a héten, így minden bizonnyal pályára léphet a Kranjik „Akác” András Sportcsarnokban.

Hazai pályán veszélyesek

A mérkőzés előtt Neuwirth Bence, a DEAC fiatal játékosa latolgatta az esélyeket.

– Örültünk a ZTE elleni győzelemnek, sokat jelentett, hogy Tóth Ádám visszatért a csapatba. Az oroszlányiak ellen már Drenovac is velünk lehet, úgyhogy jó esélyekkel indulunk. Egy főleg hazai pályán veszélyes együttesről van szó, fontos lesz, hogy betartsuk a mérkőzés előtt megbeszélteket és kellő agresszivitással álljunk bele a találkozóba. Vannak kiemelkedő kosarasaik, a szlovák irányítójukat például meg kell próbálni majd „kivenni” a játékból – nyilatkozta Neuwirth.

MSZ

Borítókép: Polyák László (balról) még nem, Neuwirth Bence viszont harcra kész az oroszlányiak ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában