Fotókkal

2021.11.25. 20:11

Nagyszabású gálával zárta az évet a Flex-HD

A debreceni torna- és aerobikegyesület sportolói csütörtök este a Lovardában léptek fel.

Fotó: Czinege Melinda

A klub 22 éves fennállása alatt 16. alkalommal nyerte el a Legeredményesebb Egyesületnek járó díjat. A Lovardában csütörtök esti rendezvényén egy órás műsorral köszönték meg a szülőknek és támogatóknak, hogy segítették a gyerekek sportolási lehetőségét és a kimagasló tehetségek nemzetközi szereplését egyaránt.

Fotó: Czinege Melinda

Kiváló műsorok és hangulat

A produkciók előtt csoportképek készültek az összes megjelent aerobikosról, majd Kovácsné Laurinyecz Julianna, az egyesület elnöke megnyitotta a gálát, és kezdetét vették az előadások, korosztályok szerint léptek fel a versenyzők. A kicsiktől egészen a felnőttekig mindenki bemutatott egy rövid, néhány perces műsort azokból, amelyekkel a tornákon is felléptek a sportolók. A nézőtéren is remek volt a hangulat, tapssal kísérték a zenés-táncos showt a hozzátartozók. Az egy órás bemutatót követően a díjazottaké volt a főszerep. Számos aerobikos ért el kiváló eredményeket hazai, illetve nemzetközi szinten a 2021-es évben, amelyért trófeákat vettek át az egyesülettől is a tanítványok és edzőik. Az est zárásaként pedig egy néhány perces képsorozatot tekinthettek meg a jelenlévők, amely egy kis betekintést engedett a versenyek és az egyesület mindennapjaiba.

Kovácsné Laurinyecz Julianna

A Hajdú-bihari Napló a gálát követően az egyesület vezetőjétől, Kovácsné Laurinyecz Juliannától kért egy rövid évértékelést. – Mi vagyunk évek óta a legtöbb versenyzőt indító csapat a magyar aerobik szakágnál a hazai porondon. Az idei évre halasztott világbajnokságon, valamint az Európa-bajnokságon is sikeresen helytálltunk, országos versenyt rendeztünk Nyíradonyban, amely szintén eredményesen alakult. Hálás vagyok a szülői közösségeknek, mert mindenben segítik a munkánkat, elégedett lehetek az idei évvel – mondta a klub vezetője.

Nincs megállás jövőre sem

Az egyesület vezetője előretekintve a jövő évben várható nagyobb eseményekről is beszámolt. – Az Egyesült Államokban lesz jövőre a nem olimpiai sportágak világjátéka, amelyre kijutott a magyar válogatott, és annak tagjaiként a Flex HD versenyzői is, ez lesz az év fő versenye. Ezen felül természetesen a hazai események, a világbajnokság és több nagyobb nemzetközi megmérettetés is lesz. Az egyik legnagyobb feladat, hogy az új szabályoknak megfelelően kell felépítenünk a szakmai munkánkat – zárta a beszélgetést Kovácsné Laurinyecz Julianna.

AB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában