értékelés

2021.11.15. 11:02

Ezt gondolják szavazóink Joan Carrillo kinevezéséről

Többségük szerint nem lesz nagy változás.

20211108 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló A Debreceni VSC labdarúgócsapata bejelentette, hogy a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpáros távozik az együttestől, és helyüket ideiglenesen Jeremiás Gergő és Dombi Tibor vette át. képen: Joan Carillo DVSC vezetőedzője

Fotó: Napló-archív

A debreceni szurkolók nagyjából másfél héten át találgattak, ki veszi majd át a kormányt az október végén leköszönt Huszti Szabolcs-Toldi Gábor párostól. A nagy, közös kalapba több nevet is bedobtak sajtóhírek, lehetett hallani Pintér Attiláról, Nebojsa Vignjevicsről és a magyar U19-es válogatott szövetségi edzőjéről, Tímár Krisztiánról is. Utólag kiderült, ezek a pletykák végül nem igazolódtak be, a Debrecen padjára az edzőként magyar bajnok Joan Carrillót szerződtették. A spanyol tréner, aki 2015-ben nyerte meg az NB I.-et a Székesfehérvárral, másfél évre írt alá, és bár tétmeccsen a válogatott szünet miatt még nem vezette a Lokit, az edzéseket már a kinevezését követő első naptól ő tartja. A szakvezető az őt bemutató sajtótájékoztatón elmondta, örömmel fogadta Tőzsér Dániel sportigazgató megkeresését, és hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre, mert nagyon tetszik a terv, amit felvázoltak neki.

A Hajdú Online-on múlt csütörtökön élesített, szokásos heti szavazásunkban is az edzőváltás témáját jártuk körbe. Egész pontosan arra voltunk kíváncsiak, olvasóink szerint hogyan teljesít majd a Loki Carrillóval, a válaszadásra pedig ezúttal is négy opciót kínáltunk fel. A kérdés népszerű volt, ezeregyszáznál is több beérkezett voks után hirdetünk most végeredményt, mégpedig fordított sorrendben.

A végső mérleg alapján a legkevesebben, 9 százaléknyian azok az olvasóink vannak, akik úgy vélik, teljesen egyértelmű, hogy a csapat elindul majd fölfelé. Az optimisták táborát a pesszimistáké követi, 15 százaléknyian mondták ugyanis azt, hogy az együttes teljesítménye tovább romlik majd. Szavazóink csaknem negyede szerint kell egy kis idő, míg magára talál a gárda, de alapvetően jó lesz ez; ők a teljes tábor 23 százalékát adják. A beérkezett szavazatok több mint fele, 53 százaléka viszont nem hiszi, hogy nagy változást látunk majd a kinevezést követően.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/boldogan-jott-debrecenbe-a-loki-uj-vezetoedzoje-5811782/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában