megye i.

2021.11.17. 20:30

„Ez most nagyon fájt”

Hét közben sem maradtunk meccs nélkül, ugyanis kedd csapott össze a DASE és a Monostorpályi csapata.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

DASE–Monostorpályi SE 3–1 (0–1)

150 néző. Vezette: Nagy N.(Bendik T., Zámbó T.)

DASE: Polyák F.(Aranyi T.), Molnár M.(Kang J.), Nagy L., Molnár B., Csák Zs.(Rácz N.), Éder G., Bucz B.(Fényi B.), Éder B.(Éles M.), Balogh B.(Győri R.), Ibrhaim K., Hegedűs Gy.(Ramakhutla S.). Edző: Kovács Miklós

Monostorpályi SE: Szabó B., Erdős B., Bojti Á., Gyönyg T.(Bolton A.), Sólyom M.(Illés D.), Rostás G., Gyügyei Z.(Bodnár L.), Nagy A., Sós D.(Nyilas Sz.), Szilágyi A. Ignáth T. Edző: Bereczky Bence

Gól: Csák Zs., Bucz B., Ramakhutla S., illetve Bojti Á. Jók: senki.

Kovács Miklós: Jobban kezdte ellenfelünk a mérkőzést, melyet egészen korán gólra is váltottak egy szabadrúgást követően. Ezután szerencsére tudtunk váltani, s nagyobb tempót diktáltunk, mely előbb egyenlítést, majd fordítást eredményezett. Ezen felül szeretném megjegyezni, hogy játékvezetői szempontból sem volt könnyű megfelelő mederbe tartani a mérkőzést, de szerencsére ez mégis sikerült. Örülünk az újabb sikernek, s készülünk a szezon utolsó meccsére, ahol örülnénk, ha hasonlóan szép számú nézősereg lenne, mint volt a Monostorpályi ellen.

Bereczky Bence: Ez most nagyon fájt. A meccs előtti héten sérülések, betegségek nehezítették a dolgunkat, edzeni se tudtunk, ráadásul egy alapemberünk is eltiltását töltötte. Ennek ellenére az első játékrészt uraltuk, jól játszottunk, a félidei eredmény az ellenfélre nézve volt hízelgő. A második félidőben tudásunk alatt teljesítettünk, ránk jött a DASE, és megfordította a mérkőzést. Talán az előzmények miatti fáradtság miatt estünk szét, és én is hamarabb változtathattam volna. Egy-egynél tíz másodpercen belül kétszer is ordító helyzetben mentett hatalmasat az ellenfél védője, a kontrából pedig gólt kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Nincs idő nyalogatni a sebeinket, szombaton javítanunk kell a Sportiskola csapata ellen! Gratulálok a DASE-nak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában