Megye II.-es aranyköpések

2021.11.30. 14:00

„Egész héten jól mozogtak a fiúk, különösen tegnap éjszaka”

A másodosztály edzői is szúrósan beszélnek a csapatukról lefújás után, ha úgy hozza az élet.

20211016 Debrecen fotó: Czinege Melinda CZM Hajdú-Bihari Napló Bestrong SC – ESBE megyei II férfi labdarúgó mérkőzés.

Fotó: Napló-archív

Pár nappal ezelőtt a labdarúgó megyei másodosztály játékosai is szögre akasztották a stoplist egészen tavaszig. Néhány hetes pihenést követően ugyanis akkor folytatódik majd a bajnokság, melyben őszi zárásképp a 15. forduló egyik felét játszották le a november 20-21-i hétvégén. A küzdelem eddig igen szoros: a tabellát három pont előnnyel a Bestrong vezeti, rájuk a Józsa és plusz egy ponttal lemaradva a Hajdúhadház is nagyon tapad.

Az idei bajnokság alakulását ezúttal is követhették portálunkon a focirajongók, az eredmények, összeállítások és a gólszerzők mellett többek között az egyes mérkőzéseket értékelő edzői nyilatkozatokat is rendszeresen közöltük a mögöttünk hagyott félszezonban. Utóbbiak között természetesen akadtak csípősek, csalódottak, vagy csak simán extrém humorosak is bőven, ezekből olvashatnak lentebb egy jókora válogatást.

Szinte minden fordulóban akadt valami kiemelnivaló, következzenek a legemlékezetesebbek!

Nagy Róbert (Debrecen): Egy kapcsolat is van, hogy nehezen indul, de remélem, love story lesz a vége. További sok sikert kívánok a Báránd csapatának! Gratulálok az ificsapatunk győzelméhez!

Vajas Vera (Esztár): Nyár van, és semmi baj.

Konyári Sándor (Nyírmártonfalva): Ami a múlt héten belefért, most nem. Ennyi kidolgozott helyzettel, ilyen sok ziccerrel 3 mérkőzést meg lehetne nyerni. Tudtuk előre, hogy mi vár ránk, mégis sikerült vesztesen elhagyni a pályát. A kimondott szónak ereje van, de nem akkora, hogy gólt tudjon rúgni.

Szojka István (Hajdúdorog): Nagyon sajnálok mindenkit, aki kilátogatott erre a mérkőzésre. A pályáról nézve borzalmas, kívülről nézve pedig katasztrofális lehetett. Valami megoldást találnunk kell a jövőt illetően.

Konyári Sándor (Nyírmártonfalva): Rangadóhoz méltó érdeklődés, hangulat, játék és játékvezetés. Nagyszerű hozzáállással és játékkal az első félidőben eldöntöttük a 3 pont sorsát. Mi nem üzengettünk, a pályán mutattuk meg. Mercs Jankó, köszönöm! Gratulálok az ifinek a magabiztos győzelemért!

Köstner Tamás (Bestrong): Egész héten jól mozogtak a fiúk, különösen tegnap éjszaka (ez inkább a megye 3-as csapatunkat érintette). Ennek köszönhetően fölényes győzelmet tudtunk aratni.

Mező Bence (Földes): Van egy jó hírem, a labda kerek!

Köstner Tamás (Bestrong): Friss klub vagyunk, még nem alakult ki komoly szurkolói bázisunk, ezáltal a hazai pályán játszott meccseken is inkább a vendégcsapatot biztatják az odaérkező nézők. Erre való tekintettel szeretnénk kérni nagyobb hangú embert, aki kijönne a meccseinkre. Ez biztatná a fiúkat. Nem ígérjük, hogy szép látvány lesz, de lelkesek vagyunk. Szóval eddig játékosokat toboroztunk, most már nézőket is.

Varga Gábor (Polgár): Szeretnék köszönetet mondani azoknak a játékosoknak, akik ma tiszteletüket tették a mérkőzésen és nagyszerű játékkal, küzdőszellemmel hálálták meg a részvételt. Külön gratulálok Kovács Zsolt kapusomnak, aki a második félidőben középcsatárként játszott.

Nagy Róbert (Debrecen): 2007 óta edzősködöm, de ilyen kellemetlen dolog, hogy csapatom hat meccs után nulla gólos, még nem történt. Szia uram, góllövő játékos kellene, 06-30… Gratulálok az ebesi csapatnak, további sok sikert kívánok nekik, de az iksz reálisabb lett volna.

Gere Csaba (Nádudvar): Kellett ez már, mint napos csibének az infralámpa.

Köstner Tamás (Bestrong): Két szempontból is kényelmetlennek bizonyult a nagyrábéi kispad, egyrészt testileg, ugyanis a szálkák nem kívánt helyre jutottak a testemben, másrészt lelkileg a játékosaink miatt, akik karácsonyi hangulatba kerültek, és rengeteg ajándékkal lepték meg a hazai csapatot. Egy sportboltban dolgozónak is becsületére váló mennyiségű labdát adtunk el a mai mérkőzésen.

Simon Zoltán (Tiszacsege): Taktikusan és nagy kedvvel játszottunk. Örülök ennek a győzelemnek, már csak azért is, mert a Trollfoci is tiszteletét tette nálunk. Röviden bebizonyítottuk nekik és a közönségünknek is, hogy tudunk jól játszani. Gratulálok a csapat jó teljesítményéhez!

Nagy Róbert (Debrecen): Sok minden kavarog bennem a csapatom felé. Egy nagy kérdőjellel állok szemben. Nem értem, hogy az élcsapatok ellen küzdünk, harcolunk, csúszunk, mászunk, helyenként még jól is játszunk, amúgy meg csak szenvedünk. A színész a szerepét kapja vagy kéri vagy kiharcolja vagy csak egyszerűen úgy alakul. Hát ez ma így alakult. További sok sikert kívánunk a nádudvari csapatnak!

Nagy Imre (Téglás): Mire kimondtuk, hogy éljen, éljen, már három gól volt oda, utána semmi sem sikerült, és lassan szétestünk. Kevesen vagyunk, ami egy súlyos sérüléssel párosulva növelte a gondjainkat. Egy klasszikust, ha lehetne idézni: a 7-1 reálisabb lett volna.

Vajas Vera (Esztár): A mai meccs nyomokban sem tartalmazott futballt. Füvet sem.

Vajas Vera: A harmadik oltást még nem, a futball ellenit már megkaptuk.

Nagy Róbert (Debrecen): Mindenekelőtt őszinte részvétünket nyilvánítjuk az egész csapat nevében Nagy Norbert és Kecskés János csapattársainknak és egész családjuknak. A mérkőzésről is egy kicsit: olyan érzés kavarog bennünk, mint mikor szombat este elmegyünk bulizni, felvesszük a legszebb ruhánkat, belőjük a sérót, és egy szép lányt egész este fűzünk. Mikor már-már majdnem célba érünk nála, jön egy már csúnyának is nevezhető srác és kézen fogva elmegy vele. További sok sikert a Blondy csapatának és köszönjük a meghívást, nagyon finom volt a pöri!

Bende Tibor (Nagyrábé): Minden tiszteletem azoké a sportszakembereké, akik a megyei labdarúgásban évek, évtizedek óta minden hétvégén jelen vannak. Hétről hétre olyan szituációkkal találja szembe magát az ember, amelyeket edzőképzésen sem lehet oktatni. Gratulálok az ificsapatom nagyszerű győzelméhez és a felnőtt csapatnak is, mert nagy nehezen kiszenvedtük.

A borítóképen: Az októberi Bestrong-Ebes mérkőzés

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/muszaj-volt-nyernunk-hiszen-edesanyamnak-ma-van-a-szuletesnapja-a-megye-i-es-osz-legjobb-nyilatkozatai-5875703/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában