Labdarúgás

2021.11.24. 12:45

DVSC: Pávkovics Bence hamarosan visszatérhet a pályára

Fél év kihagyás után ismét játszhat a Loki labdarúgója.

20201018 Debrecen DVSC-Dorogi FC NB II 12. forduló bajnoki labdarúgó mérkőzés. Fotó: Kovács Péter KP Hajdú-bihari Napló Képen: PÁVKOVICS BENCE

Fotó: Napló-archív

A DVSC labdarúgócsapata május 2-án 4-2-es sikert aratott a Csákvár felett a Nagyerdei Stadionban. Jelen szituációban ez nem túl érdekes információ, a Loki védőjének, Pávkovics Bencének viszont az, hiszen az volt a legutolsó találkozó, melyen pályára tudott lépni. Achilles-sérülése miatt elkerülhetetlen volt a műtét, fél év után viszont úgy néz ki, közel a visszatérése – számolt be a klubhonlap.

– Tavaly decemberben éreztem először fájdalmat az Achillesemben, ám akkor még végeztem a dolgom, mert a csapatot helyeztem magam elé. Nyáron azonban már nem tudtam tovább húzni, muszáj volt megműteni, hiszen részleges szakadást mutattak a vizsgálatok, és ha tovább folytatom, teljesen elszakadhatott volna. Nyilván megviselt ez a sérülés, a pályafutásom során nem volt még ilyen hosszú kihagyásom – nyilatkozta Pávkovics Bence, aki az elmúlt két hétben már a csapattal készülhetett a mielőbbi visszatérésre. – Jól érzem magam, szerencsére teljesen megszűnt a fájdalom. Az természetes, hogy van némi játékhiány, közel sem értem még el a csúcsformám.

„Több mint másfél éve nem futballoztam az első osztályban, szóval nagyon várom, hogy újra megtehessem.”

– Az NB II.-es idényben végig azért küzdöttünk, hogy ismét a legjobbak között szerepeljünk, most már szeretném a pályán is segíteni a csapatot. Nem vagyunk könnyű helyzetben, úgyhogy muszáj nyernünk az elkövetkezendő mérkőzéseken, csak ez az elfogadható – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában