Itthon és idegenben

2021.11.26. 10:09

DEAC: újabb rangadókkal teli hétvége következik

Fotó: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

Egy hazai és egy idegenbeli mérkőzés vár a Debreceni Egyetem jégkorongcsapatára. A férfi futsalosok a címvédőhöz látogatnak, a lányok itthon lépnek pályára. A labdarúgók Salgótarjánba utaznak, a férfi röplabdacsapat pedig a Kaposvárt fogadja – összegezte az unideb.hu.

Jégkorong

Pénteken a jó formában lévő, jelenleg második helyen álló Újpestet fogadja a DEAC jégkorongcsapata az Erste Ligában. A Debreceni Jégcsarnokban 18:30-kor rendezendő találkozón György József gárdája folytatná jó sorozatát, hogy maradjon esély az alapszakasz felsőházában végezni. Vasárnap – szintén este fél hétkor – újabb nehéz megmérettetés következik: a magyar bajnok Ferencváros vendégeként lép pályára a cívisváros együttes a Tüskecsarnokban.

György József együttese kétszer is pályára lép a hétvégén | Fotó: Napló-archív

Futsal

A címvédő Haladás otthonába utazik pénteken a DEAC férfi futsalcsapata. A szombathelyiek ebben a szezonban is az NB I.-es bajnokság toronymagas esélyesei, nem véletlenül vezetik hétpontos előnnyel a tabellát. A 18:30-kor kezdődő találkozón bravúr lenne a mieink részéről a pontszerzés, ugyanakkor a debreceniek csapatkapitánya, Szentes-Bíró Tamás kijelentette: nem akarják eljátszani az áldozati bárány szerepét.

A női csapat vasárnap este fél hétkor a Csepel Utánpótlás SE gárdáját fogadja a DESOK-ban, az NB I. 7. fordulójában. A két együttest tíz pont választja el egymástól, a DEAC vezeti a tabellát, míg a vendégek az ötödik helyen állnak.

Röplabda

A nagymúltú FINO Kaposvár együttesét fogadja a Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata az Extraliga alapszakaszának 7. fordulójában. A hazaiak döntősök voltak az előző szezonban, és ugyan elbukták a Pénzügyőr elleni párharcot, de idén szeretnének az élen végezni. A debreceniek részéről a tisztes helytállásban bízhatunk a találkozón, amit vasárnap 15 órától rendeznek a DESOK-ban.

Labdarúgás

Az NB III. Keleti csoportjában még két idegenbeli mérkőzés vár ebben az évben a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatára. Az egyiket vasárnap 13 órakor Salgótarjánban játssza az együttes, és ha itt sikerül győzni, akkor a december 5-én rendezendő DVTK II elleni találkozó eredményétől függetlenül már biztosan a dobogón telel.

– Olyan csapatokkal találkozunk még idén, akik annyira nem meghatározóak ebben a bajnokságban, ettől függetlenül egyetlen együttest sem lehet lebecsülni. Salgótarjánba is azért megyünk, hogy megnyerjük a találkozót. Ha hasonló lesz a hozzáállásunk, mint a Sényő ellen a második félidőben, vagy ha úgy kezdünk, mint Tállyán, akkor szerintem nem lesz gond – fogalmazott Sándor Tamás vezetőedző a klubhonlapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában