Csak a győzelem elfogadható

2021.11.19. 16:59

A szezon legkönnyebb meccse előtt állnak a DVSC-DEAC női labdarúgói

A cigándiak még nem rúgtak gólt, de 146-ot már kaptak.

Fotó: DEAC

A DVSC-DEAC női labdarúgói a cigándiakkal csapnak össze szombaton 10.30-tól. Az ellenfél tíz meccs alatt még nem szerzett pontot, sőt, a gólkülönbsége sem valami impozáns (0-146).

A cigándiak legszorosabb meccse egy 3-0-s vereség volt, míg a Monor 23, az éllovas Kész-St. Mihály gárdája pedig 21 alkalommal vette be a kapujukat.

– Sérülések és betegségek tizedelik az együttesemet, jelenleg úgy fest, hogy csak egy cserejátékossal állhatunk ki. A sok hiányzó miatt valószínű, hogy nekem is pályára kell lépnem, emellett az U16-os együttesből érkezhet egy-két futballista. Az ellenfelünk el akarta halasztani az összecsapást, ám ebbe nem tudtunk belemenni. Nem akarjuk lebecsülni a Cigándot, ettől függetlenül csak a győzelem elfogadható tőlünk, szeretnénk javítani a gólarányunkon, így minimum tízgólos különbség esetén lennék elégedett. Kellő komolyságot várok a lányoktól, valamint abban bízom, hogy az elejétől a végéig maximálisan fognak koncentrálni. Örülnék, ha a helyzetkihasználás terén most előrelépnénk, hiszen ezzel korábban többször is meggyűlt a bajunk. Reményeim szerint újabb sérülés nélkül zárjuk ezt a mérkőzést – nyilatkozta a deac.hu-nak Krascsenics Csilla vezetőedző.

NB II Keleti csoport 12. forduló

DVSC-DEAC-Cigánd SE

2021. 11. 20. (szombat) 10:30, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában