labdarúgás

2021.10.08. 11:35

U21: Baráth és Bárány a lengyelek és a németek ellen készül

Tétmeccsen bizonyíthatnak a válogatottban a Loki fiataljai.

Fotó: dvsc.hu

Nem várnak könnyű mérkőzések a magyar U21-es nemzeti válogatottra, amelynek ismét az Eb-selejtezős csoportban kell helytállnia, ráadásul a sorozat két legerősebb ellenfele ellen – írja a dvsc.hu.

A magyar keretnek a DVSC felnőttcsapatának két játékosa, Baráth Péter és Bárány Donát is tagja, így ők is készülhetnek a Lengyelország és Németország elleni meccsre, ugyanakkor sajnos nem lehet ott Kusnyír Erik, akit nemrég porcsérüléssel műtöttek.

Gera Zoltán szövetségi edző fiataljai pénteken 20 órától a lengyelekkel, míg október 12-én, kedden 17.30 órától a németekkel mérkőznek meg Szegeden a Szent Gellért Fórumban.

Mint ismert, a magyarok két forduló után a csoportjuk 3. helyén állnak. Izraeltől az első meccsen 2-1-es vereséget szenvedtek, majd San Marino otthonában 4-0-s sikert arattak, utóbbi meccsen Baráth Péter szerezte a nemzeti csapat vezető találatát.

A magyarok keretében továbbá ott van a Loki kapusa, Kovács Péter is, aki idén Szolnokon véd kölcsönben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában