Ökölvívó-vb

2021.10.26. 14:45

Megnyerte első mérkőzését a DVSC öklözője

Az 51 kilogrammos súlycsoportban szereplő Bernáth Attila ezzel bejutott a 16 közé a belgrádi ökölvívó-világbajnokság keddi versenynapján.

20200204 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny - 2. nap. képen: Federico Emilio Serra és Bernáth Attila

Fotó: Napló-archív

A DVSC 21 éves bokszolója – a vb eredményközlője szerint – 4-1-es, megosztott pontozással kerekedett felül ír ellenfelén, Sean Marin.

Bernáth volt a második fellépője a tízfős magyar csapatnak, amelynek tagjai közül a hétfői nyitónapon szorítóba lépett Fodor Milán (67 kg) egyhangú pontozással maradt alul a mexikói Marco Hernandez Alvidrezzel szemben – számolt be az MTI.

A keddi programban még két magyar érintett: Mester Soma a 75 kilogrammos súlycsoportban a trinidadi Aaron Price-szal mérkőzik, míg Kovács Pálra a 80 kilósok kategóriájában az észt Stiven Aas vár.

A szerb fővárosban zajló férfi vb-re 88 országból 511 bokszolót neveztek, akik 13 súlycsoportban versengenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában