Jégkorong

2021.10.21. 16:32

Megkezdené felzárkózását a DEAC

A balszerencsés erdélyi túra után péntek este a Titánok ellen lép jégre a DEAC legénysége.

Fotó: deac.hu

A Debreceni Egyetem csapatának öt napot kapott arra, hogy rendezze sorait. A mieink jelenleg a 9. helyen állnak.

A Titánok elleni mérkőzésen térhet vissza sérüléséből Hetényi Zoltán, és a tervek szerint Novotny is ott lesz a kezdőben. A DEAC utoljára Brassóban szerzett pontokat, pénteki ellenfelével szemben pedig legutóbb szeptember végén lépett jégre, akkor idegenben öt góllal (2-7) sikerült nyerniük. Ugyanakkor az ellenfélnek van egy másik arca is, hiszen október 14-én szétlövésben ugyan, de elkapták a jelenlegi negyedik újpestieket. Intő jel, hogy

Mindez persze nem teheti elbizakodottá a mieinket, mivel az ellenfélnek van egy másik arca is; október 14-én szétlövésben ugyan, de elkapták a jelenlegi negyedik újpestieket. Intő jel, hogy a farmcsapat képes ilyen teljesítményre, tehát nem árt majd odafigyelni az egyetemistáknak. Egyébként az említett lila-fehérek elleni találkozón kívül a fehérvári együttes tízből tízszer a rendes játékidőben maradt alul, legutóbb egy nyilvánvaló presztízsmeccsen, az UNI Győr ETO HC-vel ellen – emlékeztet a deac.hu.

A DEAC mérkőzése a Titánok ellen pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik, a belépéshez védettségi igazolvány felmutatására lesz szükség. Az összecsapást az Erste Liga TV élő közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában