MEGYE I.

2021.10.16. 19:18

Szoros meccsen kapott ki a Böszörmény, Debrecenben ikszelt az Udvari

Hét meccset rendeztek szombaton a labdarúgó megyei első osztály 10. körében.

DASE–Hajdúnánás FK 1–3 (0–1) – szerdán játszották

Vezette: Kovács Á. (Juhász D., Tóth G.).

DASE: Aranyi T., Kang J. (Gudmundsson J.), Nagy L., Molnár M., Csák Zs., Éles M. (Molnár B.), Éder G., Bucz B., Éder B. (Kiss L.), Balogh B., Deák Z. (Fényi B.). Edző: Kovács Miklós.

Hajdúnánás FK: Tömöri A., Bencze D., Tóth B. (Mezei J.), Vadász L. (Papp L.), Kiss L. (Kökényesi Zs.), Linzenbold Zs., Újvári Zs. (Fodor J.), Lakatos N., Bohács B., Andorkó S. (Kerek B.), Lovas M. Edző: Daróczi Péter.

Gól: Bucz B., illetve Újvári Zs., Tóth B., Linzenbold Zs. Kiállítva: Bucz B., Balogh B. Ifi: 0–2.

Kovács Miklós: Két szervezetten futballozó csapat csatájából ezúttal a vendégek jöttek ki jobban, s ehhez gratulálok nekik! Azt azonban fontosnak látom megjegyezni, hogy egy földön fekvő játékos „ezt miért nem fújod le” felkiáltásáért még soha sem láttam kiállítást. Lehet bárkinek rossz napja, így a játékvezetőnek is, hisz emberek vagyunk, de ez talán akkor is túlzó, ismerve a megyei pályák hangulatát. Továbbá azt is felháborítónak tartom, hogy a mérkőzés végén van lehetősége ugyan az edzőknek egyeztetni a lezárás előtt a jegyzőkönyv tartalmát, de azt akkor is el kell fogadnia, ha szent meggyőződése szerint az valótlanságot állít… Utolsó szó jogán pedig hozzátenném, hogy játékosaim a foci szeretete miatt versenyeznek, bármiféle anyagi kompenzáció nélkül. Örülnénk, ha ezt egyenlő feltételek mellett tehetnék meg a jövőben! Maradok tisztelettel az egyébként rendszeresen korrektül ténykedő sporttársak felé, s sajnálom, hogy ezúttal csupa külsőségről kellett szólnom!

Daróczi Péter: Köszönjük a DASE csapatának a mérkőzés időpontjának a módosítását, hiszen szerdán játszottunk egy jó mérkőzést, ahol sikerült győztesen elhagyni a pályát. Gratulálok a csapatnak!

Egyeki SBSE–Bocskai SE 2–3 (1–1)

120 néző. Vezette: Vadon T. (Hetrovics R., Vilmányi S.).

Egyeki SBSE: Kalóz I., Zsólyomi D., Kun R., Nagy T., Len Sz. (Farkas Z.), Deli G., Farkas Z., Szabó G. (Len Á.), Csala R., Tóth Sz. (Kovács A.), Torma S. Edző: Farkas Zoltán.

Bocskai SE: Bányai Cs., Nánási D., Szabó K., Nemes E., Kolompár K., Kiss T., Sándor B. (Kolompár R.), Kolompár J., Kovács Gy., Kolompár K., Ménes M. Edző: Oláh Sándor.

Gól: Deli G., Farkas Z., illetve Szabó K., Kovács Gy., Kiss T. Jók: Deli G., Farkas Z.,Kovács A. Ifi: 2–1.

Farkas Zoltán: Ami most bennem van, azt inkább nem mondom el, mert nem akarok megsérteni senkit! Még nem sikerült felnőnünk erre a szintre, bár már úgy érzem, egyre kisebb a különbség. Hiányzik nagyon a sikerélmény. De Gabiék ma is nagyon finomat főztek, amiért hálásak vagyunk, és köszönjük szépen nekik, és köszönjük a nézők kitartását, ma is szép számban megtiszteltek bennünket. Gratulálok az ifi újabb győzelméhez, és zárásként megígérem, bár most nagyon rosszul nézünk ki, nem adjuk fel! Hajrá, Egyek!

Oláh Sándor később nyilatkozik.

Derecskei LSE–BUSE 2–1 (1–0)

100 néző. Vezette: Forgács K.(Bendik T., Molnár L.).

Derecskei LSE: Menyhárt N., Szilágyi M., Berán B., Bun R., Papp R., Alimán J., Komjáti D. (Blága T.), Papp Á., Csizmadia Cs., Tonhaizer F., Vadász I. Edző: Szép Sándor.

BUSE: Alimány Gy., Kardos I. (Jancsó A.), Nagy B., Békési D. (Sándor Sz.), Váradi M. (Nagy I.), Csordás J., Polonio-Guerreiro J., Nagy R.., Trencsényi J., Nagy J., Ertsey Zs. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Komjáti D., Papp Á., illetve Ertsey Zs. Jók: mindenki, Menyhárt Nándor (a mezőny legjobbja). Ifi: 1–3.

Szép Sándor: A szezon kezdete előtt nem gondoltam, hogy több mint 2 hónapot kell várnunk arra, hogy megelőzzük a katicát. A mai mérkőzésről annyit, hogy a 17. percre kétgólos előnyt szereztünk, azután pedig szépen le menedzseltük a mérkőzést. Gratulálok csapatomnak, reméljük, folyt. köv…

Szitkó Róbert: Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Az ellenfélnek volt tíz jó perce, és ebből két gólt szerzett. A mérkőzés további részében sorra jöttek a helyzetek, de csak egy gólt szereztünk. Nem érdemeltünk vereséget, de mi hoztuk magunkat ilyen nehéz helyzetbe, és nekünk kell többet tenni azért, hogy ez megváltozzon.

Hajdúböszörményi TE–Püspökladány LE 2–3 (0–2)

Vezette: Gálfi F. (Sápi Cs., Szilágyi Z.).

Hajdúböszörményi TE: Tóth Cs., Csirkés I., Borbély M., Pásztor D. (Papp N.), Forgó P. (Hajdu Á.), Kocsis L., Gyarmati Z. (Mizsei Sz.), Szanyi D. (Németi P.), Somogyi M. (Reszler Zs.), Dénes S., Bányász A. Edző: Kaszás János Zsolt.

Püspökladány LE: Szabó P., Bernáth G., Jámbor M. (Barabás J.), Berde M., Simon N., Szentjobbi R. (Szabó B.), Kunkli Z., Varga L. (Dajka L.), Fegyverneki Zs., Ferenczi L., Pap L. (Jámbor L.). Edző: Szabó Máté.

Gól: Borbély M., Bányász A., illetve Szentjobbi R., Fegyverneki Zs. (2). Jók: Kunkli Z., Fegyverneki Zs., Szabó P., Ferenczi L., Jámbor M.

Kaszás János Zsolt: Sajnos megint adtunk egy félidő előnyt az ellenfelünknek, és a második 45 perc kevésnek bizonyult.

Szabó Máté: A mai napon a kontrajátékon volt a hangsúly, ami kiválóan működött, bár fontos megemlíteni, hogy legalább három százszázalékos ziccerünk maradt ki. Egy nagyon masszív, egységes csapatot győztünk le. Köszönjük Varga Lászlónak, alias Mosósnak a segítséget, sokan példát vehetünk a mentalitásáról!

DSC-SI–Sárrétudvari KSE 2–2 (1–0)

100 néző. Vezette:Nagy N. (Szabó F., Nazsa T.).

DSC-SI: Ésik L., Kovács P., Olajos I., Sallai Cs., Cseke B., Somogyi I., Buglyó A., Nemes Z., Kiss T., Sütő N., Gál A. (Cserei J.). Edző: Selyem Nándor.

Sárrétudvari KSE: Balogh Sz. (Vincze Cs.), Nemes B., Kiss Cs., Kiss N., Balog M., Vass Á., Füleki B., Faragó Gy., Nagy M., Kiss D., Kiss B. Edző: Földesi Ambrus.

Gól: Buglyó A., Kiss T., illetve Nemes B., Vass Á. Jók: mindenki.

Selyem Nándor: Szerencsétlenül alakult a mérkőzés, holott az egészet végig irányítottuk, de sajnos az ellenfél váratlanul megfordította az eredményt, de a fiúknak a hosszabbításban sikerült megmenteni legalább az egy pontot. Úgy érzem, hogy a győzelemhez mi álltunk sokkal közelebb, de a labdarúgás olyan sportág, amelyikben nem mindig a jobbik csapat nyer.

Földesi Ambrus: 2–1-nél mérkőzéslabdánk volt, amit sikerült elrontanunk, de a mérkőzés összképét nézve igazságos a döntetlen.

Kabai Meteorit SE–Hajdúsámson 3–3 (3–2)

Vezette: Baráth J. (Szigeti G., Baranya T.).

Kabai Meteorit SE: Baranyi S. (Molnár T.), Pallagi J. (Veres N.), Szabó P., Nagy K., Mester M., Plókai ., Kovács M., Örvendi B. (Karika M.), Szabó B., Ale M., Bajnók I. Edző: Tóth Péter.

Hajdúsámson: Nagy P., Parti P. (Rácz A.), Balla B. (Szfára F.), Nagy I. (Jánosi B.), Halász Z., Molnár Á. (Kiss R.), Mertin L., Bordás Á. (Bacskai A.), István B., Szabó B., Faragó B. (Tóth B.). Edző: Halász Zoltán.

Gól: Plókai G., Kovács M., Örvendi B., illetve Mertin L., Bordás Á., Halász Z. Jók: István B. Ifi: 4–1.

Tóth Péter később nyilatkozik.

Halász Zoltán: Küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen értékes pontot szereztünk, de a nagy helyzetek alapján úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez.

Balmazújváros–DEAC II 3–0 (2–0)

250 néző. Vezette: Orosz J. (Pál G., Zámbó T.).

Balmazújváros: Csorvási T. (Deák O.), Orosz P. (Fodor T.), Rőth A., Bereczki T. (Silling M.), Varga D. (Nagy Z.), Galla P., Kerekes B. (Rákos B.), Urbin P., Csiszár Sz., Kovács M. (Benke Sz.), Sándor H. (Csige Zs.). Edző: Lajos Ferenc.

DEAC II: Kovács D., Áros Cs., Papp G. (Lévai Á.), Kemecsei Cs. (Vass B.), Barabás Z., Orbán A. (Fodor T.), Váradi L., Kasza Á. (Ibrahim K.), Balogh Á., Juhász B. (Csernyánszky B.), Arany M. Edző: Katona László.

Gól: Csiszár Sz., Rőth A., Silling M. Jók: Csiszár Sz. Urbi P., Rőth A.

Lajos Ferenc: Mérsékeltebb teljesítmény elegendő volt ahhoz, hogy a kulturáltan játszó ellenfelet legyőzzük.

Katona László: Mai összetételben ennyire voltunk képesek. A hazai csapat fölényben játszott, és jó hatékonysággal használta ki az adódó lehetőségeket.

Monostorpályi SE–Nyíradony VVTK 4–0 (2–0)

400 néző. Vezette: Varga Gy. (Gyarmati I., Géhl B.).

Monostorpályi SE: Bákonyi N. (Szabó I.), Ignáth T., Sós D., Gyöngy T. (Varga B.), Nyilas Sz., Szilágyi A. (Nagy A.), Rostás G. (Bodnár L., Bacsó A., Gyügyei Z., Erdős B. (Bodár I.), Sólyomi M. Edző: Bereczky Bence.

Nyíradony VVTK: Rácz T., Szakács D., Bogár M., Gyurina J., Tömöri L., Perényi R., Kovács Gy., Vass G., Bara M., Kiss G., Daru I. Edző: Gáll Ferenc.

Gól: Sólyomi M. (3), Gyügyei Z. Jók: mindenki. Ifi: 10–1.

Bereczky Bence: Tompán kezdtünk, nem találtuk a fogást a szervezetten játszó ellenfelünkön, de szerencsére a szünet előtt 2 gólt is lőttünk. A 2. félidőben felszabadultan, közönségszórakoztató játékkal növeltük előnyünket. Gratulálok a srácoknak, ellenfelünknek pedig sok sikert kívánok.

Gáll Ferenc: Sajnos a mai nap nem úgy sikerült, ahogy elképzeltük. A legrosszabbkor kaptuk a gólokat, és ez megfogta a csapatot. De nem csüggedünk, csináljuk tovább a dolgunkat, és jövő héten megpróbálunk javítani. Gratulálok a Monostorpályinak, és további sok sikert kívánok nekik!

A tabella

1. Balmazújvárosi FC 10 8 1 1 35 – 9 25

2. Kabai Meteorit SE 10 7 2 1 26 – 10 23

3. Monostorpályi SE 9 6 3 0 31 – 8 21

4. Hajdúsámson 10 5 1 4 29 – 17 16

5. DEAC II 10 4 4 2 20 – 12 16

6. Hajdúböszörményi TE 10 4 2 4 16 – 21 14

7. Nyíradony VVTK 10 4 2 4 16 – 22 14

8. DASE 10 4 1 5 17 – 15 13

9. Püspökladányi LE 10 4 1 5 17 – 34 13

10. Hajdúnánás FK 10 3 4 3 17 – 18 13

11. DSC-SI 10 3 3 4 17 – 22 12

10. Sárrétudvari KSE 10 3 2 5 14 – 18 11

13. BUSE 10 3 1 6 12 –21 10

14. Derecskei LSE 9 2 2 5 12 – 19 8

15. Bocskai SE 10 2 2 6 17 – 28 8

16. Egyeki SBSE 8 0 1 7 6 – 28 1

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában