futsal

2021.10.22. 08:39

Felzárkózna az élmezőnyhöz a Mezei

A férfi futsal NB I. kilencedik fordulójában Veszprémbe utazik az MVFC csapata.

Kártik Zsombor (pirosban) nehéz kezdésre számított | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A tabellán két közvetlenül egymás mögött tanyázó csapat csap össze pénteken 18 óra 30 perctől Veszprémben. A múlt heti Haladás elleni vereség után a kötelező győzelemért lép majd pályára a Berettyóújfalu. A csapat centere, Kártik Zsombor a Hajdú-bihari Naplónak elmondta, tudták, hogy nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen kivétel nélkül minden csapat sokat erősített az átigazolási időszakban. – Bátran kijelenthetem, hogy a Haladás a bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapata. Azt gondolom, jól felkészültünk és végig partiban voltunk, ám sajnos kiütközött a két csapat közti különbség – mondta Kártik, aki viszont mindezek ellenére bizakodva várja a soron következő mérkőzést, mely kiváló alkalom lehet a berettyóújfaluiak számára, hogy felzárkózzanak az élmezőnyhöz.

Kártik Zsombor (pirosban) nehéz kezdésre számított | Fotó: Napló-archív

Győzelmi kulcs

– A Veszprém köztudottan nagy célokkal vágott neki az idénynek, ehhez meg is van a megfelelő kerete. Mindig rettentően nehéz a királynék városában pontot, pontokat szerezni – összegzett az MVFC játékosa, aki végül hozzátette, stabil védekezésből gyors ellentámadásokkal próbálnak majd operálni és megnyerni a mérkőzést.

Vadicska Olivér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában