Futsal

2021.10.13. 11:11

Éltek a lehetőségükkel a Mezei-Vill FC fiataljai

A berettyóújfalui futsalosok 9–2-es győzelmet arattak hétfő este a Kistarcsa ellen.

Trencsényi János | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A találkozót követően Trencsényi János, az MVFC vezetőedzője nyilatkozott.

Trencsényi János | Fotó: Napló-archív

– Az első félidőben, bár 5–2 volt az állás a mi javunkra, kicsit adok-kapok jellegű, kapkodó játék alakult ki, amiből mi jöttünk ki jól, bár a Kistarcsa is szerezhetett volna még gólokat, mert megvoltak ehhez a lehetőségeik. Annak örültem, hogy háromgólos vezetéssel fordultunk a szünetre és annak is, hogy a második félidő elején újabb gólt szereztünk. Ekkor már okosabban játszottunk, jól tartottuk a labdát és a végén még több alkalommal betaláltunk, ez azért is fontos, mert még akár a végelszámolásnál számíthat – fogalmazott a szakember.

Az újfalui tréner örül annak, hogy mindenkinek lehetőséget tudott adni a benevezettek közül és a fiatalok meg is hálálták a bizalmat, illetve fontosnak tartja, hogy végre nem csak egy góllal nyertek. – Van azért némi hiányérzetem is, hiszen nem mindig találtuk a ritmust, nem mindig reagáltunk jól egyes játékhelyzetekben. A pénteki mérkőzésen adódhatnak problémáink ebből, a Haladás ellen nagyon nehéz feladat vár ránk, de számítunk szurkolóink helyszíni támogatására, nagy segítség lesz a jelenlétük – mondta Trencsényi János, előre utalva a szuperrangadóra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában