Kosárlabda

2021.10.09. 12:56

DEAC: a győzelem az egyetlen elfogadható lehetőség

Valerio-Bodon Vincent szerint támadásban és védekezésben is előre kell lépniük.

20211001 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - ALBA FEHÉRVÁR NBI/B férfi labdarúgó mérkőzés. képen: MARTINS LAKSA #25 Vincent Valerio-Bodon #27

Fotó: Napló-archív

A DEAC kosárlabdacsapata az első három győzelmet követően szerdán elszenvedte első vereségét a bajnoki idényben, Szolnokon mindössze egyetlen ponttal, de alulmaradtak a hazaiakkal szemben Milenko Topics tanítványai. Nincs sok idő azonban a búslakodásra, hiszen szombaton 18 órától már újabb megmérettetés vár a fiúkra, a Sopron KC látogat Debrecenbe, az Oláh Gábor utcai sportcsarnokba.

Az összecsapás előtt a nyáron a cívisvárosba igazoló Valerio-Bodon Vincent nyilatkozott a Naplónak. – Szolnokon talán jobban ki kellett volna használni a faultjainkat, és akkor meg lehetett volna a győzelem. Minden csapatra ugyanúgy készülünk, ugyanolyan koncentrációval és alázattal, de ettől függetlenül a Sopron ellen győzelmet várok magunktól, egyszerűen nincs más opció számunkra. Szerintem az előző meccshez képest mind védekezésben, mind támadásban előre kell, hogy lépjünk – mondta az egyetemi gárda kosarasa, aki elárulta, hogy jól érzi magát Debrecenben és a DEAC-nál, az újdonsült társak hamar befogadták a csapatba.

BA

Borítókép: Valerio-Bodon Vincent (jobbra) jól beilleszkedett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában