Hasonló stílust képviselnek

2021.10.22. 08:46

Az idei legkomolyabb erőfelmérő vár a DVSC Schaeffler együttesére

Pénteken 18 órától a Mosonmagyaróvárt fogadják a Hódosban Tóvizi Petráék a női kézilabda NB I. ötödik fordulójában.

Petrus Mirtill (labdával) egyre több szerepet kap a szakmai stábtól | Fotó: Napló-archív

Fotó: Kiss Annamarie

Az eddig hibátlan piros-fehérek négy meccsen szerzett nyolc ponttal jelenleg harmadikok a táblázaton, míg az óváriak öt bajnokin 7 pontot gyűjtöttek, ezzel épp a Loki mögött helyezkednek el. A debrecenieknél egyre több szerepet kap Petrus Mirtill, aki eddig öt góllal hálálta meg Szilágyi Zoltán vezetőedző bizalmát. A klub saját nevelésű balszélsője a Hajdú-bihari Naplónak elmondta, nem szabad, hogy az elbizakodottság hibájába essenek, mert az könnyen megbosszulhatja magát.

– Jólesik, hogy komolyan számol velem a szakmai stáb – adott hangot örömének a 19 esztendős játékos. – Próbálok mindig fejlődni és segíteni a csapatnak, amikor a pályán vagyok, ezen leszek a jövőben is. Örömteli, hogy jól indultunk a bajnokságban, de nem szabad elbíznunk magunkat, hanem ugyanúgy kell hajtanunk, ahogy eddig tettük – hívta fel a figyelmet a Mici becenévre hallgató kézis.

Petrus Mirtill (labdával) egyre több szerepet kap a szakmai stábtól | Fotó: Napló-archív

Hajtós meccs lesz

A sportstatisztika.com oldal adatai alapján a DVSC és a Mosonmagyaróvár Debrecenben lejátszott élvonalbeli bajnokijainak örökmérlege a hajdúságiak felé billen: 13-szor győztek a piros-fehérek, kétszer megosztoztak a pontokon, míg 6 találkozó a vendégek sikerét hozta. – A céljaink elérésében az egyik legnagyobb rivális pont a Mosonmagyaróvár lehet. Biztos, hogy hajtós és küzdős meccs elé nézünk. Ugyanazt a stílust képviselik, mint mi: nagy tempóval hozzák föl a labdát, és próbálnak gyors gólokat szerezni. Sokat kell majd futnunk, de nekünk jobban kell bírnunk a tempót, amelyben segítségünkre lehet a keretünk mélysége. Győzni akarunk, így is állunk hozzá a mérkőzéshez – mondta el Petrus Mirtill.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában