testépítés

2021.10.14. 21:54

A legfényesebb medállal a nyakában örülhetett Tóth János

Tóth János, a balmazújvárosi testépítő egyazon színpadon állt Gömöri András Máté színésszel.

Fotó: Dunavölgyi Media Team

Élete egyik nagy álma vált valóra a napokban Tóth János személyi edzőnek: az INBA Hungary Natural Bodybuilding szervezet által megrendezett magyar bajnokságon első helyezést ért el, ezzel kvalifikálva magát az október 30-i vébére. Mint megtudtuk, életében nem ez az első megmérettetés, ugyanis próbálkozott már hasonló versenyeken, de ilyen szép eredményt még ez idáig nem sikerült elérnie. A járványidőszak sem segítette a felkészülését, de a harmincas éveiben járó férfi kedvét nem szegték az akadályok: elhatározta, majd véghez is vitte.

– Egyenesen leírhatatlan érzés volt, amikor kimondták a nevem, egyrészt azért, mert annak a sok munkának, amit belefektettem, meglett az eredménye. Másrészt olyan emberekkel állhattam a színpadon, akiket nagyra becsülök. Óriási csaták, hatalmas küzdelmek folytak a nagyszerű ellenfelekkel: Gömöri András Mátéval, Kádár Márkóval, Fegyverneky Zsolttal és még sorolhatnám – fogalmazott.

– Mondhatni, tizenöt éve a sport rabja vagyok, ez örök szerelem, mely nem fog soha elmúlni, ugyanis újra és újra fellángol. A versenyt tavaly Debrecenben tartották volna meg, azonban a vírus miatt törölték, s ezt akkor nagyon bántam. Szerettem volna a családom és a barátaim előtt megmérettetni magam a legjobbakkal, de a sors nem így akarta. Ennek ellenére nincs okom panaszra, minden úgy történt, ahogyan azt megálmodtam – mondta, hozzátéve: örökre hálás lesz, ugyanis nagyszerű embereket ismerhetett meg a felkészülés, valamint a verseny alatt. – Gömöri András Mátét bizonyára nem kell bemutatni az olvasóknak, hiszen sokan ismerik a munkásságát. Egy olyan színészről van szó, aki nem csak a kamera előtt tudja kihozni magából a maximumot. A találkozón elképesztő teljesítményt nyújtott, mindenféleképpen le a kalappal előtte, hogy a forgatások mellett így fel tudott készülni, sokak számára példamutató lehet – fűzte hozzá.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában