kézilabda

2021.09.22. 12:07

Új tehetségekre vadászik a DVSC, a legjobbak ösztöndíjat is kapnak

Jöhetnek a legújabb Tóvizi Petrák, Bordás Rékák és Csernyánszki Liliánák is – nyitva a kapu a DVSC-hez.

DVSC-Vác NBI 26. forduló 28- 30

Fotó: Napló-archív

Október 26-án 10 órai kezdettel kiválasztót tart a DVSC Kézilabda Kft., amelynek helyszíne a Hódos Imre Rendezvénycsarnok lesz. Mint azt Ábrók Zsolttól, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, a kiválasztó nem keverendő a toborzóval, egészen másról van szó az előbbi esetében.

A toborzóra az U15-ös korosztálytól kezdve várunk minden érdeklődőt, erre a kiválasztóra már leginkább meghívásos alapon érkeznek játékosok, hiszen az akadémiánk minden csapata az első osztályban szerepel, mi pedig oda keresünk játékosokat most

– mondta. Azt is hozzátette a sportvezető, hogy ettől függetlenül jöhet bárki, de kézilabdás múlttal rendelkeznie kell.

Mi a menete?

Megfelelő technikai, taktikai és fizikai képességekkel rendelkező 2007-2008-2009-es születésű lányok jelentkezését várják. A kiválasztón a jelentkezők képességfelmérése fog zajlani a DVSC Kézilabda Akadémia elismert szakemberei által. Viszont aki érez magában affinitást, érdemes egy próbát tenni, hiszen az akadémiára felvételt nyerő sportolók beiskolázását és kollégiumi elhelyezését az akadémia igény szerint biztosítja. A kiemelkedő tanulmányi eredménnyel és kiváló képességgel rendelkező kiválasztott játékosok pedig még ösztöndíjban részesülhetnek. Jelentkezni október 20-ig lehet a [email protected] e-mail-címen. – Évről évre találunk tehetséges játékosokat a kiválasztón az első osztályú csapatainkba, biztos vagyok benne, hogy ezúttal sem fogunk csalatkozni.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában