deac

2021.09.20. 10:17

Nem indult jól a szezon Bíró Imre csapatának

Második NB I./B-s bajnoki mérkőzésén is vereséget szenvedett a DEAC férfi kézilabda-együttese.

Bíró Imre | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

Az első fordulóban az élvonaltól nyáron búcsúzott Ceglédtől kaptak ki Bíró Imre tanítványai hazai pályán 32–25-re. A hétvégén a Pick Szeged U21-es csapatának otthonában nyílt a debreceniek lehetőség a javításra, nagy küzdelem zajlott ugyan a megszerezhető két pontért, végül 28–27-re a Tisza-parti alakulat győzött.

A vereségünk egyik legfőbb oka az volt, hogy kulcspillanatban rossz döntést hoztunk, hibáztunk

– kezdte értékelését a Hajdú-bihari Naplónak Bíró Imre, a DEAC vezetőedzője. A tréner külön-külön is elemezte a találkozó két félidejét.

Bíró Imre | Fotó: Napló-archív

– Az első játékrészben jól játszottunk, a harminc percet követően az eredményjelzőn álló 15–15-ös eredmény nem is tükrözi igazán jól a két csapat teljesítményét – volt, hogy már három góllal is vezettünk – mondta. A második félidőről úgy nyilatkozott a rutinos edző, hogy abban magabiztosabb lett a Szeged, az ő legénysége pedig pontatlanul kézilabdázott. Végül hozzátette, hogy összességében jobb volt az ellenfél. A DEAC a bajnokságban legközelebb szombaton lép pályára hazai környezetben az Orosháza ellen, akik a nyitányon ikszeltek Ózdon (24–24), majd megverték a Fradi U21-es csapatát (26–24).

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában