Futsal

2021.09.28. 08:42

Nehezen nyert a Berettyóújfalu

Az ötödik fordulót rendezték a férfi futsal NB I.-ben hétfő este.

Az MVFC Berettyóújfalu együttese az Aramis gárdáját fogadta a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Az újfaluiak Facebook-oldalán olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tudósítás szerint nagyon hamar kétgólos előnyre tett szert az MVFC a mérkőzés elején, majd egy távoli lövésből sikerült szépítenie az Aramisnak. A Mezei-Vill azonban újra kétgólossá növelte fórját, Rafinha talált be egy közvetett szabadrúgás után a félidő felénél. Az MVFC jól tartotta a labdát, egy kapufát is elért a hazai alakulat. Az Aramis próbált nyomást helyezni a Mezei-Villre, de szünetig az állás már nem változott.

Aramis-helyzetekkel kezdődött a második félidő, s ismét egy távoli lövés után került a hazai kapuba a labda, Bognár szépített. Mezőnyjáték jött a gól után, enyhe berettyóújfalui fölénnyel. A 28. percben Rábl volt eredményes, de jött hamar a válasz, Horváth Szabolcs hozta fel újra egy gólra az Aramist. Így nem nyugodhatott meg a Mezei-Vill, de őrizte előnyét Trencsényi János csapata. Öt perccel a vége előtt jött a vészkapus játék a vendégek részéről, az MVFC tartotta a labdát, amikor lehetősége volt erre, higgadtak tudtak maradni a hazaiak. A végén nagy Aramis helyzet maradt ki.

Az MVFC végig vezetett a találkozón, s bár az Aramis mindig közel tudott kerülni ellenfeléhez fontos három pontot gyűjtött be a Mezei-Vill.

Férfi futsal NB I., 5. forduló

2021. szeptember 27., 18.30, Pálfi István Rendezvénycsarnok

MVFC Berettyóújfalu – Aramis 4-3 (3-1)

A borítóképen: Nagy Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában