Futsal

2021.09.09. 14:04

Négy DEAC-játékos is bizonyíthat a magyar futsalválogatottban

Szabó Ábel szerint a négy meghívó azt tükrözi, hogy minőségi munka zajlik a debreceni csapatnál.

Forrás: Derencsényi István

A magyar férfi futsalválogatott szakmai stábja szeptember 15-én kiválasztó edzőtábort tart Telkiben, ahol tizennégy játékos teheti le a névjegyét. A Debreceni Egyetem csapatát Krajcsi Bence, Vass Ottó, Berecz Rafael és Szabó Ábel fogja képviselni – írja a deac.hu.

– Eléggé meglepődtem, amikor meghallottam a hírt, hiszen annyira sok NB I.-es tapasztalattal nem rendelkezem, és még nem érzem magam komplett futsalosnak. Igyekszem reálisan kezelni a helyzetet, a meghívó nyilván büszkeséggel tölt el, valamint remek visszajelzés abból a szempontból, hogy a sok munka nem felesleges, ennek ellenére nem szabad elszállnom.

„Nagyon várom a tréningeket, amelyeken valós képet kaphatok arról, hogy mik az erősségeim és miben kell még fejlődnöm.”

Sokan gratuláltak, többek között Tóth Attila és Szabó Lajos is írt nekem. Természetesen minden üzenet nagyon jól esett. Külön öröm, hogy a DEAC-ból négyen mehetünk a nemzeti együtteshez. Ez is megmutatja, hogy minőségi munka zajlik a klubnál – mutatott rá a 21 esztendős Szabó Ábel.

Az MLSZ a tervek szerint kéthetente rendez hasonló edzőtábort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában