megye i.

2021.09.19. 20:24

Igazságos döntetlen született Nyíradonyban

Négy gólt rúgtak a vasárnap játszott mérkőzésen a csapatok.

Fotó: Molnár Péter

Nyíradony VVTK–Hajdúnánás FK 2–2 (1–0)

Vezette: Tóth T. (Szabó P., Nagy R.)

Nyíradony VVTK: Bacsó D.–Szakács D. (Nagy T.), Daru I., Lukács L., Gyurina J., Kovács Gy., Gáll F. (Botos Zs.), Horváth L., Bara M., Tömöri L., Kiss G. (Balogh B.). Edző: Gráma István.

Hajdúnánás FK: Tömöri A.–Lovas M. (Makó B.), Linzenbold Zs., Bencze D., Kerek B. (Mezei J.), Andorkó S. (Fodor J.), Újvári Zs., Tóth B. (Kiss L.), Bohács B., Lakatos N., Papp L. (Balla K.). Edző: Daróczi Péter.

Gól: Kovács Gy. (2), illetve Papp L., Lakatos N. Jók: -. Ifi: 0–7.

Gráma István: Az első félidőben, úgy érzem, a mi akaratunk érvényesült inkább, a vezetést is sikerült megszerezni, talán ha koncentráltabbak vagyunk, a mérkőzés érdemi részét is sikerült volna lezárni. A második félidőben egy megpattanó labda után egyenlített ellenfelünk, ennek hatására belelkesedtek, és a vezetést is megszerezték. A meccs utolsó periódusában ismét mi támadtunk többet, majd egalizáltunk. Mindent összevetve, igazságos döntetlen született. Sok sikert a Hajdúnánásnak!

Daróczi Péter: Tanulságos mérkőzést játszottunk. Küzdöttünk, helyenként jól játszottunk, de a végjátékban nem sikerült megszerezni a győzelmet. Gratulálok Papp Levinek az első felnőtt góljához!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában