futsal

2021.09.21. 13:48

Elek Gergő: ilyen produkcióval bárki ellen lesz esélyünk

A DEAC mestere szerint néha a türelem hiányzott csapata játékából.

20200912 Berettyóújfalu fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló MVFC BERETTYÓÚJFALU - DEAC NBI férfi futsall mérkőzés. képen: ELEK GERGŐ DEAC futsal vezetőedzője

Fotó: Napló-archív

A DEAC férfi futsalcsapata 3–2-es vereséget szenvedett a férfi futsal NB I.-ben hétfőn este, a DESOK csarnokban a Haladástól. A negyedik fordulót a mezőny egyedüli 100 százalékos együtteseként várta az egyetemi gárda, a bajnoki címvédő azonban nagy falatnak bizonyult. Ettől függetlenül remek teljesítménnyel rukkoltak elő Elek Gergő tanítványai, és minden esélyük megvolt pontot, vagy akár pontokat szerezni.

A DEAC vezetőedzője a Hajdú-bihari Naplónak értékelt a lefújást követően. – Sajnos ezért a teljesítményért, ezzel a végeredménnyel ugyanannyi pontot adnak, mintha rosszul játszottunk volna. A meccs nagyobb részében voltunk mi a jobbak, mint az ellenfél, mégsem tudtunk nyerni. A helyzetkihasználással akadtak problémáink, sokat lőttünk kapura, viszont nem biztos, hogy végig a megfelelő türelemmel alakítottuk a támadásainkat, és ezért szereztünk relatíve kevés gólt. Egyáltalán nem kell, hogy kedvünket szegje ez az eredmény, persze nehéz elfogadni, hogy jó teljesítményt nyújtottunk, de mégis kikaptunk. Azt gondolom, ha ezen az úton megyünk tovább, akkor ilyen produkcióval bárki ellen lesz esélyünk a bajnokság során – fogalmazott a szakember.

A mérkőzés végén a Haladásnak nagy szüksége volt az olyan kulcsjátékosaik rutinjára, mint Dávid Richárd, vagy Dróth Zoltán. Az ő tapasztalatuk is kellett ahhoz, hogy győztesként hagyja el a pályát a vendég együttes, de Elek Gergő ebben is a pozitívumot látta. – Valóban rutinosabb együttes a Haladás, mint a miénk, viszont mi jó úton haladunk, és sokat fogunk még fejlődni – mondta a vezetőedző.

A DEAC legközelebb jövő héten hétfőn az újonc Kistarcsa vendége lesz a bajnokságban.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában