Szokatlan lánykérés

2021.09.18. 10:00

Van egy új vőlegény a hajdúszoboszlói focicsapatban

Minden hölgynek hasonló örömöket kívánnánk a házimunkában, egy ilyen biztos feldobja a monotonitást.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Gyanítom, sok hölgy elgondolkodott már azon, miként lehetne feldobni a házimunkát, vagy akár csak színesebbé, izgalmasabbá tenni. Abban is biztos vagyok, hogy erre sokaknak sokféle praktikája létezik. Most mégis – kissé szokatlan módon, de – egy férfi dobta fel kedvese számára a vasalást egy igazán megható, örökké emlékezetes pillanattal. De hogy miről is van szó, azt a Hajdú-bihari Naplónak Kónya Csaba, az Aqua-General Hajdúszoboszló SE futballistája mondta el.

„Megtörtént a lánykérés, vasalás közben kértem meg – szerintem váratlanul – Gabica kezét”

– mondta a labdarúgó. Csaba gyorsan azt is hozzátette, hogy természetesen igent mondott fiatal kedvese.

Fotó: Kónya Csaba-archív

– Az első gondolatom az persze az igen szó volt. Vártam már nagyon a lánykérést, de nem tudtam, hogy pontosan mikor szeretné megtenni – mondta Tóth Gabriella, az újdonsült menyasszony, aki azt is elmondta, örül nagyon, hogy jövőre focistafeleség lesz. – A múlt hétvégén Budapestre kellett utaznom, ott jött az ötlet, hogy venni kellene egy gyűrűt Gabicának, mert úgy éreztem, eljött a mi időnk. A bátyám volt ott velem, egyedül ő tudott az egészről, de ő is csak ott szembesült a lánykéréssel, hiszen nem volt ez előre eltervezve nekem – foglalta össze a lánykérés gondolatát a HSE focistája. Kónya Csaba elmondta, hogy direkt nem akarta különleges helyen megkérni barátnője kezét, mert úgy érezte, hogy az nem ő lett volna.

„Ha elvittem volna vacsorázni, vagy bármilyen különleges helyre csak ezért, abszolút szembe mentem volna magammal és az elveimmel”

– mondta. Ahogy ezeket mesélte Csaba, a Kowalsky meg a Vega Egy világon át című számának sorai jutottak eszembe: „Mert ismersz, hogy virággal a kezemben, az tudod nem én vagyok... Én nem akarok mondani szépeket, a szavakkal megölném a lényeget”.

Tervek

Azt is megtudtuk a 27 éves labdarúgótól, hogy az esküvőjüket jövő nyárra tervezik, de még nincs meg a pontos dátum. Végül arról beszélt a Hajdú-Bihar megyei labdarúgás jól ismert játékosa, hogy a csapattársak között kétféle emberrel találkozott: volt, aki nagyon meglepődött, illetve voltak olyanok, akik számítottak már rá, de mindenki egyöntetűen gratulált nekik.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában