Sportrendezvény

2021.08.08. 16:41

Szoros együttműködés eredménye a verseny

Első alkalommal rendeztek Teqball tornát Nádudvaron!

Forrás: Tóth Imre

A Jókai4 Sportcentrumban feszültek egymásnak a versenyzők, egyéni és páros versenyszámban is összecsaptak a teqballosok a hétvégén. A Hajdúszoboszlói Sportegyesület (HSE) és a Nádudvari SE közös szervezésében megvalósult esemény újabb ékes bizonyítéka a két város közötti jó viszonynak és hatékony együttműködésnek. Maczik Erika, Nádudvar polgármestere megnyitó beszédében üdvözölte a két város sportegyesületeinek együttműködését és reményét fejezte ki, hogy a teqballra hamarosan már mint olimpiai sportágra hivatkozhatunk.

Marosi György Csongor és Maczik Erika | Fotó: Tóth Imre

A magyar feltalálók által az asztali- és lábtenisz elemeinek ötvözéséből megalkotott sportág az elmúlt években rendezett versenyeknek is köszönhetően egyre népszerűbb a fürdővárosban is. Marosi György Csongor, a HSE elnöke megnyitó beszédében üdvözölte az együttműködés lehetőséget, továbbá hangsúlyozta: hagyományteremtő céllal hozták a tornát Nádudvarra. Reményét fejezte ki, hogy az új sportágat itt is sikerül megszerettetni sok-sok sportolóval.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában