Futball

2021.08.07. 10:00

Megyei célok a nemzeti labdarúgó-bajnokságban

Egy gól nélküli megyei rangadóval (Hajdúszoboszló–DVSC II.) és egy DEAC-os sikerrel (a DVTK II.-t győzték le 2–0-ra) indult el az NB III. idei szezonja. Az első forduló legnagyobb győzelmét (4–0) a Jászberény aratta a Törökszentmiklós ellen. Most arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik csapat vezetőedzője mit is vár a bajnokságtól. – El kell telnie egy pár fordulónak, hogy bármit is ki merjünk jelenteni – mondta el Sándor Tamás, a DEAC vezetőedzője lapunknak. – Mindenképpen az eredményesség (ebben mérik a labdarúgást) és a támadó szellemű foci van nálunk előtérben.

Hogy ez mire lesz elegendő, az viszont a jövő zenéje – fogalmazta meg gondolatait Csillag László, az Aqua-General Hajdúszoboszló SE trénere. Szűcs János, a DVSC II. mestere pedig azt mondta, hogy az első csapatot szeretnék kiszolgálni többféle tekintetben, szeretné, ha ez egy jó együttműködés lehetne, valamint minél több fiatalnak szeretne játéklehetőséget biztosítani.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában