Labdarúgás

2021.08.09. 11:41

Kupamérkőzéssel kezdi a szezont a DASE

A Püspökladány gárdája ellen lépnek pályára augusztus 10-én.

Forrás: Papp Attila

Véget ért a felkészülés a megye egyes bajnokságban induló DASE számára, Kovács Miklós tanítványai a héten megkezdik szereplésüket az új szezonban. Az első héten rögtön két mérkőzés is vár a csapatra, hiszen előbb a kupában, majd bajnoki mérkőzésen kell játszaniuk. A kupasorozat már hétvégén elrajtolt, de a DASE nem lépett pályára, a Püspökladány kérésére keddre halasztották az ütközetet – olvasható a deac.hu-n.

Kovács Miklós együttese átalakult, de a szakvezető elmondta, a bajnokságban szeretnének harcban lenni a dobogóért, és csalódásként élné meg, ha az első öt hely valamelyikére nem érnének oda. Azt nem tudni, hogy a Püspökladány kerete mennyiben változott, de a hazai pálya előnyét élvező DASE tűnik a párharc esélyesének.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidő döntetlenre végződik, hosszabbításra kerül sor, ha pedig ekkor is egyenlő az állás, büntetőrúgások következnek.

Megyei Kupa, 1. forduló

DASE–Püspökladány

08.10. 19:00, DEAC Sportcampus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában