Labdarúgás

2021.08.23. 10:54

A megyei kupában javíthat a DASE

A Balmazújváros ellen lépnek pályára.

Forrás: deac.hu

Nem alakult ideálisan a hétvégi bajnoki a DASE számára, az agrárosok ugyanis kétgólos vereséget szenvedtek a Bocskai vendégeként. Augusztus 25-én újabb kihívás vár a debreceniekre, ezúttal egy másik sorozatban, a Megyei Kupában javíthatják a hétvégi botlást. A kupanyitányon a Püspökladány elleni kiütéses győzelemmel vívták ki a jogot, hogy a második fordulóban is pályára léphessenek. Kovács Miklós tanítványainak a megyei bajnokságot vezető Balmazújváros gárdáját kellene legyőzni a továbbjutáshoz – írja a deac.hu.

Az újvárosiak jó formában vannak, eddigi három mérkőzésüket magabiztosan abszolválták, a kupában az Egyeket győzték le, mely gárdát a bajnoki nyitányon is felülmúlták. Hétvégén a Berettyóújfalu sem tudta megállítani a piros-kékeket, akik egy hatost hintettek riválisuknak. A Balmazújváros megerősítette keretét, komoly célokért szálltak harcba az idei szezonban, megcélozták a feljutást.

Megyei Kupa, 2. forduló

DASE–Balmazújváros

08.25. 17:00, Debreceni Egyetem Agrár-pálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában