futsal

2021.08.23. 14:11

A jó folytatásban bízva utazik a fővárosba a DEAC és a MVFC is

Budapestre látogatnak az élvonalbeli megyei férfi futsalcsapataink.

MVFC-Haladás Bajnoki döntő 1. forudló 3-6

Fotó: Napló-archív

A férfi futsal NB I. második fordulójában mind a két hajdú-bihari együttes idegenben lép majd pályára hétfőn este. A DEAC és a Mezei-Vill FC is nyertes meccsel indította a szezont, és ezúttal is győzelem reményében utazik mind a két együttes a fővárosba.

A DEAC-ra a frissen feljutott TFSE együttese vár 20 óra 30 perctől, akikről egyelőre túl sokat nem tudni, hiszen az első fordulóból elhalasztották az Aramis elleni mérkőzésüket, tehát ez lesz a debütálásuk az idei NB I.-es szezonban. Az biztos, hogy az előző évadot még az egyetemi alakulatban töltő brazil Two lehet az egyik kulcsembere a budapestieknek.

Kártik Zsombor (pirosban) góllal indította a szezont | Fotó: Napló-archív

Az újfalui gárda az Újpest vendége lesz az UTE-sportcsarnokban 20 óra 45 perctől. A lila-fehérek jól zárták az előző idényt, hiszen utolsó három bajnokijukat megnyerték az alsóházi rájátszásban, ráadásul a Magyar Kupa elődöntőjébe is bejutottak, ahol pont az MVFC-től kaptak ki 6–5-re egy rendkívül izgalmas összecsapáson. Németh Péter tanítványai az új idényt is sikeresen indították, hiszen három ponttal távoztak az újonc Kistarcsa otthonából.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában