Átigazolás

2021.07.01. 14:24

Újabb erősítés érkezett a DEAC férfi futsal csapatához

Vass Ottó be akarja bizonyítani, hogy helye van a Debreceni Egyetem együttesében.

Forrás: deac.hu

Fotó: Reti Attila

Vass Ottó a Nyírgyulajtól érkezik a DEAC férfi futsal csapatához. Hasonló utat tesz meg, mint a nemrég a debreceniekhez igazoló Harmati Tamás, aki szintén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei együttestől igazolt a cívisvárosba. Vass Ottó négy szezont húzott le a Nyírgyulajnál – tudatta a deac.hu.

– Tizenkilenc éves voltam, amikor elfogadtam előző együttesem ajánlatát. Rengeteget tanultam ott, főleg taktikailag, amit alátámaszt, hogy az utánpótlás-válogatottba is bekerültem. Bízom benne, hogy a felnőttek között is bemutatkozhatok a nemzeti együttesben. Szép emlékekkel távoztam, de most már csak a DEAC-ra szeretnék összpontosítani.

„Évről évre fejlődik a klub, ez is befolyásolt, amikor meghoztam a döntésemet.”

Szintén mérvadó volt, hogy Debrecenben élek, így nem kell ingáznom. Örülök, hogy bizalmat szavazott nekem Elek Gergő vezetőedző, szeretnék neki bizonyítani, hogy helyem van ebben a csapatban. Óriási motiváció dolgozik bennem, így már az alapozást is nagyon várom, pedig ez az időszak nekem sem a legkedvesebb. Szerintem a felsőházba ismét odaérhetünk, a jó szerepléshez pedig én is hozzá akarok járulni – fogalmazott Vass Ottó.

Vass Ottó az erősségeivel kapcsolatban elmondta, termete ellenére agilis játékosnak számít, aki bátran felvállalja az egy az egy elleni szituációkat. Hozzátette, védekezésben elvégzi a “piszkos” munkát, de a támadásépítésekből is szereti kivenni a részét. Az új szerzemény számára valószínűleg a beilleszkedés sem okoz majd megoldhatatlan feladatot, hiszen a keret több tagját is ismeri már.

– Valóban nem lesz ismeretlen a közeg, többek között Faragó Lajosnak, Siska Gergőnek vagy Harmati Tamásnak sem kell bemutatkoznom. Egyébként csak jókat hallottam a csapatot övező hangulatról, így biztos vagyok benne, hogy kedvesen fogadnak majd a srácok – zárta mondandóját Vass Ottó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában