Labdarúgás

2021.07.31. 08:56

Szorosra fűzi a viszonyt a Loki és a HSE

A DVSC futballklub delegációja Hajdúszoboszlóra látogatott a korábban megkötött együttműködés részleteinek egyeztetése céljából.

Fotó: HSE

- A DVSC Akadémia szakembereivel folytatott eszmecsere rendkívül előremutató, kölcsönösen pozitív, az utánpótlás-nevelésre is nagy hangsúlyt fektető együttműködés képet vetíti előre – fogalmazott Marosi György Csongor, a HSE elnöke.

A találkozón részt vett Hegedűs Tamás operatív igazgató, Kolbe Ádám szakmai igazgató, és Oláh János partneregyesületi-koordinátor is. A Hajdúszoboszlói Sportegyesület képviseletében Marosi György Csongor elnök, Holb Péter klubmenedzser, valamint László Richárd, az MLSZ Képzési központjának helyi vezetője vett részt az egyeztetésen.

A felek egyetértettek abban, hogy a partnerkapcsolatok mindennél jobban felértékelődnek az elkövetkezendő időszakban, továbbá közös edzések lehetőségéről és tudásmegosztásról is zajlott egyeztetés.

A találkozón szóba került még a hétvégi Aqua-General HSE – DVSC II. mérkőzés is, amely kapcsán Marosi György Csongor az egész szezonra szóló VIP bérletet adott át a delegáció tagjainak. A meccset mindkét fél részéről nagy várakozás övezi, jó hangulatú, pörgős mérkőzésre számíthatnak a szurkolók.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában