Helló, Debrecen!

2021.07.10. 18:07

„Le a kalappal a srácok előtt!” – lenyűgözte a magyar válogatott a debreceni rádiósokat

Büszkék a mieinkre a Helló, Debrecen! műsorvezetői, a döntőben pedig az olaszoknak szurkolnak.

Burai Árpád és Gábor Bernadett idény közben a DVSC-nek és a DEAC-nak, nagy világeseményeken pedig a magyar válogatottnak szurkol | Fotó: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Már csak a végső, mindent eldöntő találkozó van hátra az idei labdarúgó-Európa-bajnokság programjából. Vasárnap este 21 órától a londoni Wembley Stadionban eldől, hogy Anglia vagy Olaszország lesz-e az idei Eb-győztes. A Napló kíváncsi volt rá, hogy a Campus Rádió Helló, Debrecen! című műsorának két házigazdája, Gábor Bernadett és Burai Árpád, hogyan vélekedik eddig a tornáról, és kinek szurkolnak a fináléban.

Burai Árpád és Gábor Bernadett idény közben a DVSC-nek és a DEAC-nak, nagy világeseményeken pedig a magyar válogatottnak szurkol | Fotó: Napló-archív

– Nagyon drukkoltunk természetesen a magyar fiúknak, lelkesek voltak, és szerintem jó úton halad a válogatott. Talán mi, debreceniek kicsit azt sajnáltuk, hogy Dzsudzsák Balázs nem volt ott a csapatban. De így is nagyon büszkék voltunk rájuk, hogy ebben a nehéz csoportban is szépen helytálltak – mondta Gábor Bernadett a Naplónak, de műsorvezetőtársa, Burai Árpád is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni Marco Rossi együtteséről. – Amit elértünk ebben a csoportban úgy, hogy még az utolsó meccsen is minden esélyünk megvolt a továbbjutásra, az fantasztikus. Le a kalappal a srácok előtt! – mondta.

A taljánok győzelmét várják

A Helló, Debrecen! házi­ura elmondta, hogy nagyon tetszett neki az, amit eddig látott. – A mieinken kívül a dánok szereplése is egészen lenyűgözött, szerintem senki nem mondta volna, amikor két meccs után nulla ponttal álltak, hogy elődöntőig jutnak majd – fejtette ki véleményét Burai Árpád. Azt is megtudhattuk tőle, hogy a nemzeti tizenegyünkön kívül Olaszországért szorít és szorított. – Izgultam, nehogy magyar–olasz döntő legyen – mondta tréfálkozva. – Elképesztő az egység, amit Roberto Mancini gárdájánál lehet látni, egészen zseniálisan rakta össze az együttest. Jó döntőt várok, érdekes lesz a két futballkultúra találkozása, igazi klasszikus párosítás ez, ráadásul a Wembley-ben, a labdarúgás hazájában. Mind a két szövetségi kapitány egykori legendás játékos Mancini és Southgate személyében, miattuk is izgalmas csatára számíthatunk, és természetesen olasz győzelemre – osztotta meg várakozásait a debreceni rádiós.

Gábor Bernadett hozzátette: igazi lojális kollégaként ő is a talján együttes győzelmét várja a fináléban. – A lányommal nagyon szurkoltunk a spanyoloknak, de kiélezett csatában, büntetőkkel sajnos alulmaradtak. A döntőben viszont – mivel a Helló, Debrecen! stábja az olaszoknak szurkol – természetesen mi is azért szorítunk, hogy Olaszország legyen az Európa-bajnok – mondta.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában