Technikai sport

2021.07.06. 10:40

Két DEAC-os is dobogóra állhatott

A motorsportcsapat eddigi legjobb eredményét érte el.

Forrás: deac.hu

A DEAC motorsport csapata az eddigi legjobb eredményével zárta a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) által hirdetett Országos Szlalom Bajnokság 2. Dunaszerszám Kupáját. A dunaújvárosi Vasmű területén rendezett megmérettetésre újabb versenyzővel egészült ki a megszokott hármas (Juhász Roland, Jéger Márton, Kovács Fanni) Oravecz Máté személyében – írja a deac.hu.

Az első gyakorló és mért körök után keréknyomás-beállítást végeztek az autón a debreceniek, így egyre gyorsabb körök következtek. Ekkor Juhász Roland vezette az S1 kategóriát, Jéger Márton nem sokkal lemaradva a 3. helyen állt. A női kategóriában Kovács Fanni is századmásodpercekre volt a dobogós helytől.

Végül nagyon szoros befutóval Juhász Roland a második lett, mindössze 8 tizedmásodperccel maradt le a győztestől, őt követte – szintén kis különbséggel – Jéger Márton, aki így harmadik lett.

Oravecz Máté élete első versenyén az ötödik helyen zárta a napot, míg Kovács Fanni is szoros küzdelemben maradt le a dobogóról, végül ő is ötödik lett.

A csapat az eddigi legjobb eredményével térhetett haza Dunaújvárosból, azonban nincs megállás, hiszen tovább folytatják a munkálatokat az autón és a felkészülést a következő versenyre, amely augusztus 7-én lesz. A DEAC ekkor a 2. Totalcar Parkoló Parádén méretteti meg magát a Hungexpón.

A DEAC utazó tagjai:

Ács Patrik, Csajkos Norbert, Elek Patrícia, Molnár Evelin, Szántó Attila, Teski Ferenc, Tukács Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában