Sport

2021.07.19. 15:32

Jól szerepeltek a DEAC rögbisei

A hatodik helyet szerezték meg az országos bajnokságon.

Forrás: deac.hu

A hatodik helyet szerezte meg a Debreceni Egyetem gárdája a hetesrögbi országos bajnokságon, amit hétvégén rendeztek a Budapest Rögbi Centerben – írja a deac.hu. Az olimpiai szakág 11 csapat részvételével megrendezett döntő tornáját vereséggel kezdte a DEAC a Honfoglalók ellen, ám utána 34-0-s győzelmet sikerült aratni a Budapesti Kosok felett. A 4-8. helyért a Soproni Sasok jobbnak bizonyultak, a Budapest Exiles ellen viszont nyertek a debreceniek, és ezzel a hatodik helyet szerezték meg, ami remek eredménynek számít.

A csoportkörből egyébként a három győztes, a címvédő Esztergom, a Szeged és a Batta egyformán két győzelemmel jutott a rájátszás felső ágára, ahol előbb a Bulldogok döntetlent játszottak a Vitézekkel, majd legyőzték a Szegedet, míg utóbbi jobbnak bizonyult az esztergomiaknál.

A DEAC eredményei

alapszakasz

Honfoglalók RC – DEAC 29-7

Budapesti Kosok – DEAC 0-34

helyosztók

4-8. helyért: DEAC – Soproni Sasok 7-19

6. helyért: DEAC – Budapest Exiles 24-14

Végeredmény: 1. Batta, 2. Szeged, 3. Esztergom, 4. Honfoglalók, 5. Sopron, 6. DEAC, 7. Exiles, 8. Kecskemét, 9. Fehérvár, 10. Kosok, 11. Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában