Átigazolás

2021.07.09. 12:12

Jelentős céljai vannak a DEAC új kapusának

Szabó Nikolett büszke arra, hogy a Debreceni Egyetem futsal csapatához került.

Mivel Tóth Renáta elbúcsúzott, új kapusra volt szüksége a DEAC női futsal csapatának. A rutinos hálóőr távozása miatt keletkező űrt a 18 esztendős Szabó Nikolettnek kellene betöltenie. Az ifjú játékos az előző idényben 14 meccsen kapott lehetőséget abban az U19-es labdarúgócsapatban, amely a kiemelt bajnokságban a második helyen végzett – írja a deac.hu.

– Túlzás nélkül mondhatom, hogy Magyarország legerősebb együtteséhez kerültem, ami óriási büszkeséggel tölt el. Már a legutóbbi szezonban figyeltem a csajok szereplését, nagyon örültem, hogy összejött nekik a duplázás. Remélem, hogy az új idényben hasonló eredményeket tudunk felmutatni. A legjobb az lenne, ha az összes meccsünket megnyernénk. Kapustársamtól, Torma Lillától igyekszem minél több dolgot ellesni, hiszen ő hazánk egyik legjobbja ezen a poszton. Számomra a futsal új terep lesz, de nem igazán aggódom.

„Több célt is kitűztem magam elé, például be akarok kerülni a felnőtt válogatott keretébe.”

Fociban sajnos erre nincs reális sanszom a termetem miatt – hangsúlyozta Szabó Nikolett.

A kapuvédő nem fog unatkozni az elkövetkező hónapokban, hiszen az NB II.-ben induló futballcsapatban is szóhoz juthat. – Sok nehézséggel kellett megküzdenünk, ám minden akadályt leküzdöttünk, ennek köszönhetően a második helyen zártuk az U19-es bajnokságot. Hogy milyen erényeim vannak?

„A reflexeimet lehetne kiemelni, gyorsan reagálok minden szituációra.”

Emellett akkor sem jövök zavarba, ha lábbal kell megjátszanom a labdát – zárta mondandóját Szabó Nikolett, aki labdarúgásban több korosztályos válogatottban is bizonyítási lehetőséget kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában