fotókkal

2021.06.17. 12:40

Teljes a támogatottsága a hajdúszoboszlói labdarúgócsapatnak

Hajdúszoboszló NB III.-ba jutott labdarúgócsapatának vezetése és szakmai stábja egy hatékonyabb működési modell érdekében létrehozta a Hajdúszoboszlói Sportfejlesztő Kft.-t.

HSE Sajtótájékoztató

Fotó: Kovács Péter

A társaság csütörtökön megtartott első sajtótájékoztatóján Czeglédi Gyula polgármester örömét fejezte ki, hogy ismét van nemzeti bajnokságban játszó labdarúgó csapata Hajdúszoboszlónak, továbbá megerősítette, az önkormányzat támogatja a klubot, sportot. Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Sport Egyesület vezetője bejelentette: a labdarúgócsapat névadó támogatója az Aqua-Generál Kft., aki nemcsak a TAO-összeggel, hanem pénzzel is támogatja a focistákat. Ezt követően személyi döntésekről hallottak tájékoztatást a jelenlévők. A Sportfejlesztő kft. ügyvezetője az eddig klubmenedzser, Holb Péter, az elnökség György Zoltánnal és Varga Imrével bővült, a felügyelő bizottság vezetője pedig Tóth Lajos.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában