megye ii.

2021.06.12. 20:54

Izgalmas mérkőzésekkel búcsúztak a szezontól a játékosok

A Megye II. felsőágában lejátszották az utolsó meccseket.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Nagyrábé Petőfi SK–DSC-SI 0–2 (0–0)

200 néző. Vezette: Puskás Z. (Juhász D., Vilmányi S.)

Nagyrábé: Aranyi T.– Faragó B.(Nagy Cs.), Vincze Cs.,Füleki B.(Mészáros T.), Balogh M.,Parti P., Balogh Cs.(Ötvös S.), Kiss B.(KondásJ.), Arany M., Kovács A., Czapp S. Edző: Bende Tibor.

Debrecen: Lukács A. – Bégányi B., Kovács P., Olajos I.(Cserei J.), Sallai Cs.(Farkas D.), Osváth Cs., Somogyi I.(Bóni B.), Buglyó A., Zubora T., Dobi Z., Kiss T. Edző: Selyem Nándor.

Gól: Dobi Z., Kovács P. Jók: Senki. Kiállítva: -. Ifi:. 1–2

Bende Tibor: Gratulálok a DSI-nek!

Selyem Nándor: Egy döntő fontosságú mérkőzést, ami a bajnoki címről döntött, magabiztos játékkal sikerült megnyernünk. A csapatnak gratulálok az egész éves teljesítményéhez. Szintén gratulálok az ifjúsági csapat második helyezéséhez. Jó pihenést kívánok minden játékosnak, szurkolónak, mindenkinek!

Konyári SE–Egyeki SBSE 1–4 (0–1)

50 néző. Vezette: Vadon T. (Orosz J., Pál G.)

Konyár: Nógrádi I. – Tamási G., Urbán P., Lakatos G., Hudák I.(Mészáros K.), Farkas T., Taricska G., Horváth Á., Lakatos R., Csuka Zs., Czibere D. Edző: Czibere Tibor.

Egyek: Pap Z. – Kovács A., Zsólyomi D., Nagy T., Farkas Z., Len Á.(Kiss F.), Csala R., Tóth Sz., Torma S., Deli G., Farkas 2Z. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Lakatos R. illetve Torma S.(2), Deli G., Farkas 2Z.

Jók: Farkas T., Tamási G., Csuka Zs. illetve az egész csapat. Kiállítva: -. Ifi: 2–3

Czibere Tibor: A mai mérkőzésen megérdemelt vendégsiker született. További sok sikert kívánunk a Megye I.-es bajnokságban az egyeki csapatnak!

Farkas Zoltán: Megnyertük az alapszakaszt és megnyertük a rájátszást is, de a bajnoki címhez nem volt elég. Ettől függetlenül nagyon büszkék vagyunk a csapatra és arra, hogy feljutottunk a Megye I.-be. Köszönjük Mindenkinek, aki bármivel is segítette ezt a csapatot, nem szeretném felsorolni, mert nagyon sokan vannak. Ez a mi életünkben egy szenzációs szezon volt. Reméljük, hogy a Megye I.-ben is megálljuk a helyünket. Gratulálok az ificsapatunknak is, nagyon szépen teljesítettek. A bronz az nagyon szép. A mai győzelmet Tibike múlt héten született kislányának ajánljuk. Nem maradt más, minthogy gratuláljak a győztesnek is. Mindenkinek jó pihenést kívánok.

Blondy FC Esztár–Nyírmártonfalva SE 1–2 (0–1)

250 néző Vezette: Gyarmati I. (Papp J., Géhl B.)

Esztár: Gurzó B. – Mándi L., Fekete Sz.(Mona P.), Lantos T., Vajas V., Nagy P., Szabó L., Kun I., Szécsi B.(Tóth J.), Szilágyi Cs., Sándor D.

Edző: Mándi László.

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Ladó S. (Mandics I.), Szemán Ba., Havrilla I. (Tóth T.), Kiss G. (Vértesi N.), Szemán N., Szemán T. (Hajdú B.), Szemán Be., Nagy B., Kiss I., Jónizs A. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Nagy P., illetve Kiss G., Tóth T. Jók: mindenki, illetve Jónizs A., Kiss G., Szemán T. Kiállítva: Nagy B. Ifi: 3–4

Vajas Vera: „Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.”

Konyári Sándor: Még nem jártunk ott, ahol mint látjuk sokat tanult, amit át is adott csapatának. Sportszerűségből ötös. A magas színvonalú játékvezetésnek köszönhetően nyugodt, korrekt mérkőzés lett, ja nem. Szerényebb szezont produkáltunk, de szégyent nem vallottunk. Több van ebben a csapatban, amit jövőre meg is fogunk mutatni.

Létavértes SC ’97–Téglási VSE 5–1 (2–1)

150 néző. Vezette: Darányi A. (Benedek Zs., Horváth J.)

Létavértes: Fekete S. – Papp Z.(Biroga B.), Vónya P.(Kovács B.), Kontor B., Mázló D., Laczkó I.(Karászi F.), Zurbó B.(Varga Gy.), Szabó Zs.(Tótfalusi G.), Bora Z., Bárány P.(Tóth László), Ujvárosi M. Edző: Kontor Gábor.

Téglás: Nagy S. – Aradi L., Szabó G., Juhász M., Horváth P., Karap S., Fejes I., Dufla D., Kovács I.(Beszeda M.), Sigér S.(Balogh D.), Leveleki I. Edző: Nagy Imre.

Gól: Kontor B. (2), Vónya P., Zurbó B., Bora Z. illetve Karap S.

Jók: Mindenki illetve Aradi L., Leveleki I., Juhász M., Karap S. és Beszeda M. Kiállítva: -. Ifi: 12–1

Kontor Gábor: Örülök, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni. Jó pihenést kívánok a nyári szünetre.

Nagy Imre: Köszönöm az egész éves támogatást a vezetőinknek és a szurkolóinknak. Több volt ebben a szezonban, de sok problémával kellett megküzdenünk, ezeket majd megbeszéljük és orvosoljuk. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Nádudvari SE–Polgári VSE 2–2 (1–2)

50 néző. Vezette: Malmos N. (Szilágyi Z., Sápi V.)

Nádudvar: Nagy P.– Jakab L.(Kiss Lajos Tamás), Székely Z., Cseke Zs., Bodnár N., Makula E., Hirzics L., Czirbusz B., Komáromi B., Szabó S., Dobi R.(Szathmári Z.) Edző: Gere Csaba.

Polgár: Kovács Zs. – Tóth K., Vankó Z., Molnár D., Dobó V., Nagy L., Vaszilkó A., Oláh B.(Hamar T.), Murák K., Puzsár A., Rédai N. Edző: Varga Gábor.

Gól: Jakab L., Székely Z. illetve Dobó V., Vaszilkó A. Jók: az egész csapat. Kiállítva: -. Ifi: 1–11

Gere Csaba: Nincs az a csapat, legyen az bármely osztályban, aki el tudná viselni ennyi játékos hiányát. De a pályára lépők mégis megcáfolták ezt, mindenki akarta és tett is a győzelemért, melynek megszerzése az utolsó pillanatig nyílt volt. Olyan fiatal játékosok kapcsolódtak ma be a játékba, akik pár hete még elképzelni sem tudták, hogy ebben a szezonban a felnőtt csapatban kapnak lehetőséget. Köszönet érte, hogy vállalták a feladatot. Egy nagyon jó iramú és élvezetes mérkőzéssel zártuk le a szezont, ami ha nem is sikerült úgy, ahogy elterveztük, mégis dicséretre méltó. Mindenkinek köszönöm az éves munkáját, jó pihenést kívánok a nyárra és eredményes felkészülést az új megmérettetésekhez.

Varga Gábor: Örülök, hogy vége lett a bajnokságnak, elég hosszúra sikeredett. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett ebben a bajnokságban, a polgármesternek, Tóth Máténak. Jó pihenést kívánok mindenkinek, a játékvezetőknek, Lakatos Gergőnek, aki egész évben nyilatkozatot kért tőlünk.

A tabella

1. DSC-SI 18 12 4 2 47-18 40

2. Egyeki SBSE 18 11 5 2 69-30 38

3. Nagyrábé Petőfi SK 18 9 8 1 39-23 35

4. Nyírmártonfalva SE 17 8 2 7 45-39 26

5. Létavértes SC `97 18 8 1 9 48-46 25

6. Nádudvari SE 18 7 4 7 32-32 25

7. Polgári VSE 18 7 1 10 42-44 22

8. Blondy FC Esztár 18 6 0 12 25-67 18

9. Téglási VSE 18 3 5 10 25-46 14

10. Konyári SE 17 2 2 13 23-50 8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában