Labdarúgás

2021.06.05. 21:39

Gólgazdag meccset játszottak Polgáron

Izgalmas mérkőzések voltak a megye II.-es bajnokság felsőágának 9. fordulójában.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

DSC-SI–Nádudvari SE 2–0 (2–0)

100 néző Vezette: Orosz J. (Malmos N., Papp N.)

Debrecen: Lukács A. – Bégányi B., Kovács P., Sallai Cs., Osváth Cs., Somogyi I. (Cserei J.), Nagyerdei R., Buglyó A. (Farkas D.), Zubora T. (Olajos I.), Dobi Z., Kiss T. (Bóni B.) Edző: Selyem Nándor.

Nádudvar: Sallai J. – Barató G., Mónus R., Székely Z., Cseke Zs., Baklás V., Nagy S., Czirbusz B., Komáromi B. (Bakó L.), Darányi T. (Dobi R.), Nagy G. (Jakab L.) Edző: Gere Csaba.

Gól: Kovács P., Somogyi I. Jók: Kovács P., Bégányi B., illetve Mónus R., Czirbusz B., Barató G. Kiállítva: Sallai J. Ifi: 6–1.

Selyem Nándor: Egy nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg. Remélem, az utolsó mérkőzést és a bajnokságot is behúzzuk majd. Gratulálok a csapatnak.

Gere Csaba: Sajnos csak a mérkőzés elején és a második félidőben a kapusunk kiállítása után játszottunk elfogadhatóan, de azt is inkább a mezőnyben, a kapura kevésbé voltunk veszélyesek.

Egyeki SBSE–Nagyrábé Petőfi SK 3–3 (3–2)

300 néző Vezette: Takács I. (Erdélyi T., Lévai Z.)

Egyek: Domonkos B. (Pap Z.) – Kovács A., Zsólyomi D., Len Sz., Farkas Z., Len Á. (Kun R.), Csala R., Tóth Sz., Torma S., Deli G. (Tóth A.), Farkas 2Z. (Kiss F.) Edző: Farkas Zoltán.

Nagyrábé: Aranyi T. – Faragó B., Vincze Cs. (Balogh Cs.), Füleki B. (Gál M.), Balogh M., Parti P., Czapp S., Nagy Cs. (Mészáros T.), Kiss B. (Ötvös S.), Arany M., Kovács A. Edző: Bende Tibor.

Gól: Len Sz., Tóth Sz., Len Á., illetve Balogh M., Arany M., Czapp S. Jók: mindenki, illetve mindenki Kiállítva: Len Sz. Ifi: 2–2.

Farkas Zoltán: Azt gondolom óriási teljesítmény, hogy egy ilyen Nagyrábé ellen szinte egy teljes mérkőzést emberhátrányban játszottunk, hiszen Nagyrábén egy húsz percet, itt Egyeken meg több mint egy félidőt. Mindezek ellenére vezettünk, sőt az i-re a pontot feltehettük volna, nekünk voltak ziccereink, amiket sajnos kihagytunk. A kedvemet nem tudják elrontani, ugyanis a kis unokám ma egy éves, ez a lényeg, ez sokkal fontosabb. Ettől függetlenül a hitünk nem veszett el, szeretnénk megnyerni a bajnokságot, már csak egy lépés, igaz mostmár Rábé segítsége kell. Köszönjük, hogy a B–közép visszatért és rendkívüli hangulatot teremtettek. Büszke vagyok rá, hogy a Napló végre kijött egy rangadóra.

Bende Tibor: Igazi futballhangulatban egy jó ellenfél ellen tán egy picit közelebb álltunk a győzelemhez, azonban az egyéni hibáinkból kapott góljaink miatt, sajnos be kell érnünk a döntetlennel. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak a mai játékához és köszönjük az ifistáink buzdítását.

Nyírmártonfalva SE–Konyári SE 1–0 (0–0)

50 néző Vezette: Tóth G. (Gulyás S., Géhl B.)

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Ladó S. (Tóth T.), Jónizs A., Szemán Ba., Kiss G. (Mandics I.), Konyári S. (Havrilla I.), Szemán N. (Vértesi N.), Szemán T., Szemán Be., Nagy B., Kiss I. Edző: Konyári Sándor.

Konyár: Nógrádi I. – Czibere B., Csuka Zs., Tamási G., Lakatos R., Urbán P., Farkas T., Lakatos G., Horváth Á., Tamási S. (Hudák I.), Rézműves K. Edző: Czibere Tibor.

Gól: Tóth T. Jók: Fekete S., Jónizs A., Szemán Be., illetve mindenki Kiállítva: Czibere B. Ifi: 4–2.

Konyári Sándor: Nehéz, nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de ezt csak magunknak köszönhetjük. Elől hiányzott a gyilkos ösztön és a szerencse is. Ziccerek sokaságát puskáztuk ma újra el. Azért örülök, hogy győzelemmel zártuk az utolsó hazai meccsünket.

Czibere Tibor: A hetvenedik percig a két csapat mezőnyben mérkőzött egymásnak, mindezek után sajnos a szabályos gólunkat nem adták meg és abból az akcióból a hazai csapat tizenegyest kapott, amit értékesítettek és ezzel el is dőlt a mérkőzés.

Polgári VSE–Létavértes SC ’97 5–4 (5–0)

60 néző Vezette: Papp J. (Varga Gy., Hetrovics R.)

Polgár: Bodolai B. (Kovács Zs.) – Kiss A. (Csorba T.), Rédai N., Vankó Z. (Reszegi L.), Tóth I., Molnár D., Dobó V., Nagy L., Vaszilkó A., Oláh B., Puzsár A. Edző: Varga Gábor.

Létavértes: Fekete S. – Papp Z., Szabó Zs., Karászi F., Bora Z., Zurbó B., Laczkó I., Bakó L., Kontor B., Bárány P., Vónya P. (Varga Gy.) Edző: Kontor Gábor.

Gól: Dobi V.(2), Oláh B., Tóth I., Molnár D., illetve Bora Z., Szabó Zs., Zurbó B., Kontor B. Jók: Rédai N.(a mezőny legjobbja), Kiss A., Vaszilkó A., illetve Bora Z., Zurbó B. Ifi: 4–5.

Varga Gábor: Az a baj, hogy a mérkőzés nem negyvenöt percig tart. Az első negyvenöt percben parádét csináltunk, a második félidőben pedig az ellenfél csinált belőlünk parádét.

Kontor Gábor: A kezdő sípszó után úgy harminc percre bent maradtunk az öltözőben. Gratulálok Demján János csapattársunk kislányának a születéséhez, a péntek estéből kiindulva biztos nem lesz baj az anyukának a tejjel. Jó egészséget és sok boldogságot nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában