Díjátadó

2021.06.02. 10:05

Díjazták a Debreceni Labdarúgó Akadémia legjobbjait

Az idény edzője Kolozsi Gergő, az U14-es csapat trénere lett.

Fotó: dvsc.hu / Kovács Péter

Díjátadót tartottak június 1-én a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Bár az U19-es csapatnak még három mérkőzése hátravan (június 2-án például az FTC otthonában lépnek pályára Szalánczi Tamás tanítványai), a többi korosztályos együttes számára véget ért az idény a DLA-n. Minden gárda helytállt, az U14-esek bajnokok lettek, az U15-ösök, az U13-asok és az U12-esek pedig bronzérmet szereztek, ennek szellemében joggal hullott díjeső Pallagon – írja a dvsc.hu.

Bódi Ádám is díjat adott át | Fotó: dvsc.hu / Kovács Péter

A Debreceni Sportélet elismeréseit többek között Szabó Péter, a DVSC Zrt. Igazgatótanácsának elnöke, Tőzsér Dániel sportigazgató, Herczeg András, a DLA szakmai igazgatója, Bódi Ádám, a Loki jelenlegi, valamint Bernáth Csaba, a klub volt játékosa adta át a megszavazott kiválóságoknak. Minden korosztály legjobbjait díjazták, emellett megválasztották az idény legjobban teljesítő kapusát, Engedi Márkot, valamint az idény edzőjét, az U14-es bajnokcsapat trénerét, Kolozsi Gergőt is, aki a Garamvölgyi Lajos Vándordíjat vehette át az egykori kitűnő mester fiától, Garamvölgyi Pétertől.

A szezon legjobb játékosai:

U6: Pelles Zétény

U7: Lisztes Marcell

U8: Sörlei Regő

U9: Nagy Zsombor

U10: Czencz Milán

U11: Hermann Dávid

U12: Varga Zsolt

U13: Krizsán Zoárd

U14: Komlósi András

U15: Kohut Máté

U16: Horváth Zalán

U17: Hegedűs Tamás

U19: Balla Mátyás

A szezon legjobb kapusa: Engedi Márk

Garamvölgyi Lajos Vándordíj: Kolozsi Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában