Labdarúgás

2021.06.04. 20:06

Csillag László dirigálja az NB III.-ba jutott Szoboszlót

A kitűzött célt elérték, már biztos, hogy az augusztus 1-jén kezdődő bajnokságon az NB III.-ban kezd a HSE.

Fotó: HSE / Tóth Imre

A gárdához új vezetőedző érkezik, Szabó László pedig szakmai vezetőként folytatja a csapat támogatását.

Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke június 4-én jelentette be ezt a sajtónak. A szezon végéig vállalta az irányítást Szabó László, de a híresztelésekkel ellentétben nem távozik a HSE-től.

Csillag László, a HSE új vezetőedzője | Fotó: HSE / Tóth Imre

Új korszak kezdődik a hajdúszoboszlói labdarúgás életében. Tudták, hogy a magasabb szinthez más kvalitásokkal rendelkező szakember kell. – Többek számára vonzóvá vált a szoboszlói kispad, sok szempontot latba vetve választottuk ki az NB III.-ban évek óta otthonosan mozgó Csillag Lászlót, aki a Füzesgyarmattól jön át a Szoboszlóhoz. Felkészültsége garancia lehet a jó szereplés folytatására. Nagy öröm, hogy Lacival együtt dolgozhatok. Jómagam kapocs leszek az edző, a vezetőség és a játékosok között. – ismertette az eddigi vezetőedző.

Marosi György Csongor (balról) és Csillag László | Fotó: HSE / Tóth Imre

A Napló játékoskeretet illető kérdésére válaszolva Szabó László elmondta, erősítés a magasabb osztály miatt mindenképpen szükséges. Természetesen azokat nem hagyják figyelmen kívül, akik a legtöbbet tették a megyebajnoki címért, másrészt általánosan tudott, hogy mindig vannak érkezők, távozók. A HSE is tárgyal játékosigazolásokról. Marosi György Csongor elnök szólt még arról, hogy a névadó szponzor Aqua-Generál az elkövetkező két évre vállalta a támogatást. A HSE nem az önkormányzat pénzét fogja költeni, hanem szponzori pénzekre, vállalkozói támogatásokra alapozza az anyagi háttér megteremtését.

Tibai Irma

Borítókép: Marosi György Csongor (balról), Csillag László és Szabó László

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/mar-biztos-feljutott-az-nb-iii-ba-a-hajduszoboszlo-5314003/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában