Labdarúgás

2021.06.18. 17:05

Bódi és Ugrai is maradnak

Dzsudzsák Balázzsal közel a megegyezés, Soltész Dominik új szerzeményként csatlakozik a piros-fehérekhez.

DVSC sajtótájékoztató az új igazolásokról

Forrás: Kovács Péter

Fotó: KOVACS PETER

A játékoskeretet érintő témákban tartott sajtótájékoztatót a DVSC a Nagyerdei Stadionban péntek délután. Az eseményen kiderült, a klub három játékossal is megegyezett arról, hogy a Loki kötelékében töltik el a következő idényt, idényeket.

Támadó érkezett

Az aláírások közül a piros-fehér hívek számára minden bizonnyal a legörömtelibb Bódi Ádámé, a válogatottban is megfordult, 30 éves játékos újabb 3 esztendőre kötelezte el magát a Lokihoz. Az elmúlt idényben 11 találatot szerző és 10 gólpasszt felmutató középpályásnak több ajánlata is volt, ám végül nevelő egyesülete ajánlatára bólintott rá. A klub hosszabbított a tavaszi idényben érkezett Ugrai Rolanddal is, a korábban a válogatottban is gólt szerzett 28 éves támadóval 1+2 éves szerződésben állapodott meg a klub vezetősége.

Új igazolásként a Honvéd akadémiáján nevelkedett Soltész Dominikot mutatta be Tőzsér Dániel.

A sportigazgató elmondta, a 20 éves támadó középpályásként és visszavont csatárként is használható játékos nagy tehetségnek számít, aki az elmúlt szezont kölcsönben az Ajka együttesében töltötte, ahol 24 mérkőzésen 7 gólt és 4 gólpasszt szorgoskodott össze. Az 1+3 éves kontraktust aláíró futballista a 23 éves védő, Marko Nikolics után a Loki második új nyári szerzeménye.

Tőzsér Dániel | Fotó: Kovács Péter

Belső védő és támadó

– Vannak még kiszemelt játékosok, akikkel folyamatosan zajlanak az egyeztetések annak érdekében, hogy velük erősítsük meg a keretünket – ismertette Tőzsér Dániel, aki elmondta, a csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal is jól haladnak a tárgyalások.

„Közel állunk ahhoz, hogy Balázsnak aláírt szerződése legyen a klubbal, már csak a végső simítások vannak hátra a papírmunkában.”

Bízom benne, hogy hamarosan konkrét tényeket tudunk majd ezzel kapcsolatban közölni. A védelembe és a támadósorba is keresünk még futballistákat, nagy szükségünk lenne egy ballábas belső védőre, valamint egy támadóra, ezekre megvannak a kiszemeltek. Az átigazolási szezon végéig nyitott a keret, természetesen távozó is lehet még, ez az érkezők függvénye is – számolt be a szakember. A Lokinál továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a saját nevelésű fiatalokra, ennek értelmében az első csapattal kezdi meg a nyári felkészülést a 20 esztendős Gyönyörű Gergő. A tervek szerint ugyancsak a nagyokkal edzett volna Lipcsei Péter is, de 18 éves középső védő jelenleg a rehabilitációját végzi.

Három edzőmeccs

A sajtóeseményen az is kiderült, véglegessé vált a július 8. és 17. között megtartandó telki edzőtábor programja: a felkészülés monotonitását három – a Budafok, a Soroksár és Vasas elleni – edzőmérkőzés töri majd meg.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában