Labdarúgás

2021.06.02. 13:38

Bódi Ádámtól kapta meg elismerését a DLA játékosa

A Debreceni Labdarúgó Akadémián májusban is megválasztották a hónap játékosát.

Fotó: dvsc.hu

Fotó: KOVACS PETER

Kiderült, ki lett május hónap legjobb játékosa a debreceni futballakadémián. Amint azt Herczeg András szakmai igazgató elmondta, a díjat szakmai alapon, rengeteg tényező figyelembevételével ítélik oda minden hónapban. Az elismerésnél figyelembe veszik az edzők értékelését és az Instat-rendszer komplex értékindexét is, amely többek között tartalmazza a kulcspasszok, a jó beadások, a gólok, a gólpasszok, a lövések, a megnyert párharcok, a cselek és a labdaszerzések számát is.

Fotó: dvsc.hu / Kovács Péter

Májusban Bodnár Balázs bizonyult a legjobbnak

közölte a DVSC hivatalos oldala.

A játékost az U14-es, bajnoki címet nyert gárda edzője, Kolozsi Gergő úgy jellemezte, hogy egy nagyon technikás, alázatos, jól cselező futballista, aki ha így fejlődik, megcélozhatja majd a DVSC első csapatának keretét is, ami nem mellékesen Balázs nagy álma.

Az apró termetű, de a párharcokban is rendkívül hatékony játékos hosszú évek óta a Debreceni Labdarúgó Akadémián pallérozódik, és bár meglepte, de nagyon jólesik neki az elismerés, amelyet nem mástól, mint Bódi Ádámtól vehetett át egy 25 ezer forintos Szertár sportszervásárlási utalvány kíséretében. Bodnár Balázs elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a DLA-n, jók az edzések, a társaság és a csapat. Hozzátette, hogy egyszerűen imád futballozni, ez a mindene. Amikor megkérdeztük, mit csinál a kevés szabadidejében, mosolyogva csak annyit felelt: hát focizom!

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/debreceni-labdarugo-akademia-a-kicsik-kozott-sikerult-naggya-lenniuk-5317693/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/dijaztak-a-debreceni-labdarugo-akademia-legjobbjait-5317363/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában