Van esély!

2021.05.06. 16:42

Útban a döntő felé a DEAC

Polyák László is visszatér.

Forrás: deac.hu

Péntek este 17 órakor a Szolnoki Olajbányász otthonába látogat a DEAC férfi kosárlabdacsapata a Tippmix férfi NB I./A csoport elődöntőjének harmadik mérkőzésén. Kovács Adrián legénysége egy esetleges győzelemmel óriási lépést tehet a finálé felé – írja a deac.hu. A tizenöt ponttal elbukott első összecsapás után hazai környezetben meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő a DEAC a keddi visszavágón, így Stefan Moody-ék egyenlíteni tudtak a három nyert meccsig tartó párharcban.

Ahhoz azonban, hogy a debreceniek a klub történelme során először a bajnoki aranycsatában is megvethessék lábukat, egyszer mindenképpen győzniük kell a Szolnok oroszlánbarlangjában.

A feladat korántsem ígérkezik könnyűnek, hiszen a piros-feketék eddig még nem veszítettek saját csarnokukban a rájátszás során, és az alapszakaszban is csak kétszer – a Kecskemét és a Szeged tudott nyerni a Tiszaligetben. Ettől függetlenül az már az elődöntő első ütközetén is körvonalazódott, hogy egy extra teljesítménnyel abszolút lehet keresnivalója a DEAC-nak idegenben is. Annál is inkább, mivel orrtörést szenvedett Polyák László minden bizonnyal visszatér a rotációba, így Kovács Adrián vezetőedző újra teljes kerettel küldheti harcba övéit pénteken.

A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában