fotókkal, videókkal

2021.05.09. 13:02

Tükörsima meccsen verte ősszel a Loki a Szentlőrincet

A debreceni csapat akkor négy gólt szerzett, és csak egyet kapott: hasonló eredménnyel most vasárnap is mindenki elégedett lenne.

Fotó: Napló-archív

Azt már mondani sem kell, mennyire fontos mérkőzést játszik hétvégén a DVSC labdarúgócsapata: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor második pozícióban tanyázó „fiai” a tizennegyedik Szentlőrinchez látogatnak vasárnap 17 órától, és a Gyirmót eredményétől függően akár már most, egy körrel a szezon vége előtt bebiztosíthatják a feljutást.

Felvezetésképp emlékezzünk vissza a két csapat őszi mérkőzésére, melyet november 26-án játszottak a Nagyerdei Stadionban. A találkozót meggyőző fölénnyel abszolválta a Loki: a hazaiak négy góljára csak egyszer tudtak válaszolni a baranyaiak, a Debrecenben sorrendben Szatmári, Pávkovics, Sós és Tischler volt eredményes.

A zárt kapus találkozót élő streamen lehetett követni, ezt az alábbi ablakban nézhetik vissza.

A meccsről az MLSZ hivatalos YouTube-csatornája is készített összefoglalót, indítsa el bátran, ha csak a legfontosabb eseményekre kíváncsi.

És ahogy az lenni szokott, a találkozó után a Loki TV is kiadta zenés hangulatvideóját, ezt itt láthatja.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/dvsc-nincs-mese-nyerni-kell-5241271/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában