labdarúgás

2021.05.31. 14:55

Távozhat Herczeg András a DLA-tól

Már a lehetséges utóddal kapcsolatban is osztottak meg információkat.

Fotó: Napló-archív

A csakfoci.hu információi szerint két és fél év után elválnak a Debreceni Labdarúgó Akadémia és Herczeg András útjai. Azt írják, a szakember távozása már hetek óta a levegőben lógott, a napokban pedig sor is került rá. Értesüléseikkel kapcsolatban megkeresték magát az érintettet, aki egyelőre röviden reagált:

„Az ügyben még nem történt semmi hivatalos. Ha aktualitása lesz, nyilatkozok, de most nem szeretnék ezzel foglalkozni. Nem kívánok reagálni semmire.”

– mondta a 64 éves szakember.

Herczeget 2019 december végén nevezték ki a Debreceni Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójának.

Korábban a gyöngyösi születésű, 64 éves szakember vezetőedzőként 2-2 bajnoki cím (2009, 2010), Magyar Kupa-győzelem (2008, 2010) és Szuperkupa-siker (2009, 2010) mellett a Bajnokok Ligája (2009) és Európa Liga csoportkörébe (2010) is bejutott a DVSC-vel, igazi ikonnak számít tehát a Lokinál és egész Debrecenben is.

Ő lehet az utód?

A csakfoci.hu cikke szerint a távozó Herczeg utódja Kolbe Ádám lehet, aki korábban a Vidi utánpótlásának szakmai igazgatójaként dolgozott, de a Debreceni Olasz Focisulinál is hasonló posztot töltött be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában