futsal

2021.05.17. 14:41

Pezsgővel a kupában és mulatós zenével kezdték az ünneplést DEAC-os lányok

Ahogy illik, megünnepelte a DEAC női futsalcsapata a bajnoki címet.

20201108 Tolna Női Futsal NB I. 6. forduló TOLNA-MÖZS - DEAC. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság Képen: KRASCSENICS CSILLA, NAGY NOÉMI

Fotó: MW-archív

A három nyert mérkőzésig tartó női NB I.-es bajnoki döntőben 3–1-re győzték le Krascsenics Csilláék a Tolna-Mözs gárdáját, vasárnap szerezték meg a bajnoki trófeát a debreceniek.

– Sokan mondják, hogy a rutinunkkal sikerült felülmúlnunk ellenfelünket, szerintem ettől azért több mindenre volt szükség – kezdte gondolatait a Hajdú-bihari Naplónak Krascsenics. A DEAC kiváló futsalosa szerint ők akarták jobban a győzelmet vasárnap is és összességében is, ennek pedig meg is lett az eredménye.

– Úgy mentünk a Tolnához, hogy le szeretnénk zárni a finálét (előtte már 2–1-re vezettünk), persze szebb lett volna hazai környezetben, de azt gondolom, hogy a szurkolóink így is nagyon boldogok – fogalmazott Krascsenics Csilla. A döntő negyedik mérkőzésén is gólt szerző hölgy elmondta, hogy nem csak a drukkerek, ők is nagyon örültek, hogy sikerrel tudták befejezni az igencsak hosszúra nyúlt, nehéz szezont. – Megmondom őszintén, nagyon elfáradtunk. Hosszú volt a Magyar Kupa-menetelés, a bajnoki döntő, de így utólag mindennel felért az, hogy két fronton is győztesek tudtunk lenni. Nem mondom, jól fog jönni most a nyári pihenő, amit úgy gondolom, meg is érdemlünk – mondta. A nyáron mindannyian strandfociznak majd egy jót Balatonlellén, július végén, augusztus elején pedig visszatér a csapat, hogy elkezdje a felkészülést a következő évre. – Remélem, együtt tudunk maradni, nagyon jó kis gárda lettünk a csajokkal – vélekedett Krascsenics.

Horváth, Czégény a bulifelelősök

Ne legyünk álszentek, abban biztos lehet mindenki, hogy megünnepelték a sikert? – kérdeztem az újdonsült magyar bajnoktól. – Már Tolnán elkezdődött az ünneplés: pezsgőztünk a kupából, üvöltött a zene az öltözőben, majd a csapatbuszon. Mindig Horváth és Czégény a bulifelelős, ment a mulatós zene, amit már én is megszerettem, mióta Debrecenben futballozom – fejezte be nevetve Krascsenics Csilla.

Palánki István

A bajnoki döntő eredményei

DEAC–Tolna-Mözs 1–2

Tolna-Mözs–DEAC 2–3

DEAC–Tolna-Mözs 2–2, büntetőkkel 4–1

Tolna-Mözs–DEAC 1–1, hosszabbítás után 2–3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában