Szoros lesz

2021.05.19. 14:44

Parázs meccsekre készülhetnek a DEAC futsalosai

A férfiak a bronzéremért harcolhatnak a veszprémiekkel.

DEAC-Veszprém férfi futsal mérkőzés

Forrás: deac.hu

Fotó: Derencsényi István

Május 17-én a Veszprém 6-3-as győzelmet aratott a Kecskemét ellen, ezzel a harmadik helyen végzett a felsőházban. A rangadót követően az is biztossá vált, hogy a DEAC férfi futsalosai a bakonyiakkal küzdhetnek meg a bronzéremért. A „kisdöntőt” a veszprémiek kezdhetik hazai környezetben, a párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart. A tervek szerint az első összecsapást május 28-án rendezik meg Veszprémben, bár a pontos menetrend még nem ismert – tudatta a deac.hu.

Ebben az idényben eddig öt tétmeccset vívott a DEAC a bakonyiakkal: az alapszakaszban hazai környezetben és idegenben is alulmaradtak velük szemben, aztán a rájátszást egy értékes pontszerzéssel nyitották a királynék városában, majd hazai környezetben 5-2-re diadalmaskodtak a debreceniek.

A bajnokik mellett a Magyar Kupában is összefutott a DEAC Fehér Zsolt tanítványaival, akik a 3-2-es sikerüknek köszönhetően búcsúztatták a debrecenieket a sorozattól a harmadik fordulóban. Az eddigi eredményeket figyelembe véve biztosak lehetünk benne, hogy a harmadik pozíció sorsa nagy küzdelemben fog majd eldőlni.

A 3. helyért zajló párharc meccseinek tervezett időpontjai az MLSZ adatbankja szerint:

Balaton Bútor FC Veszprém-DEAC május 28.

DEAC-Balaton Bútor FC Veszprém május 31.

Balaton Bútor FC Veszprém-DEAC június 4.

A pontos kezdési időpontokról később fognak tájékoztatást adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában