Labdarúgás

2021.05.20. 16:20

Otthon tartaná a három pontot a DLA-DEAC női futballcsapata

Az együttes a Ferencvárost fogadja a hétvégén.

Forrás: deac.hu

A DLA-DEAC U19-es lánycsapata május 22-én a Ferencvárost fogadja a Pallagi Edzőcentrumban. Az együttes korábban nem a legjobb játékkal, de megnyerte a május 19-én lejátszott MTK elleni rangadót – írja a deac.hu. A debreceni lányok nagy akarattal kompenzálták a szokásostól gyengébb teljesítményt, végig elszántan küzdöttek, melynek gyümölcse a három pont lett.

Ez a három egység azonban nem csak győzelmet jelentette számukra, hanem a bajnoki ezüstöt is, ugyanis a rivális Astra csak döntetlenre végzett a Kelennel, így már nem előzhetik meg a DLA-DEAC csapatát.

A szezonnak azonban még nincs vége, két mérkőzés még vár a cívisvárosiakra, melyek közül az elsőt szombat délután rendezik. A debreceniek a 26. fordulóban az alsóházban található Ferencvárost fogadják Pallagon. Igazán tétje már nincs a találkozónak, bár matematikailag az éllovas Puskás még behozható. Ismerve a Krascsenics-tanítványok hozzáállását, amíg él a remény, nem adják fel, ezért mindenképp szeretnék otthon tartani a három pontot hétvégén.

– Azzal, hogy bebiztosítottuk második helyünket, a lányokról lekerült a teher, felszabadultan játszhatnak a hátralévő két mérkőzésen. Nagyon örülünk az ezüstéremnek, de ismerve a játékosokat, tudom, ott van a fejekben, még ledolgozható a hátrány, ezért meg akarják nyerni a Ferencváros és az Astra elleni mérkőzést is. Egyértelmű a cél, szombaton mindhárom pontot itthon kell tartani, úgy gondolom, ezt fegyelmezett szép játékkal fogjuk megvalósítani – fogalmazott a DLA-DEAC edzője, Krascsenics Csilla.

DLA-DEAC – Ferencváros

05.22. 15:00, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában